24rodopi.com/Общество

Сметището край парк „Арпезос-Север“ бе изчистено и… веднага се появи поредният каруцар с поредната порция отпадъци, които да стовари на същото място.

Както 24rodopi.com вече писа, бизнесът процъфтява. Срещу 20 лева хора се разделят с битовите непотребности при ремонт на жилищата си. Плащат на каруцарите, които пък стоварват боклука направо в парка.

Преди дни написахме за мизерията, причинена от тази дейност. Тя продължава с пълна сила, твърдят живеещи в района.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/7/23 09:40

    Ако има глоби и санкции няма да е така

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/7/23 09:58

    Добре де - изчистиха го, НО ЗАЩО тези снимащите не подадат сигнал на 112 и да се задействат институциите и да санкционират ?!?!?!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/7/23 10:14

    Къде е държавата? Всички под строй на каменната кариера! Да разбиват камъни!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/7/23 10:58

    ЗАЩО НЕ СЕ НАПРАВЯТ И ПОСОЧАТ ОПРЕДЕЛЕНИ НЯКОЛКО МЕСТА В ГРАДА И ПО СЕЛАТА ЗА ТАКИВА ОТПАДЪЦИ. ТОГАВА ХОРАТА САМИ ЩЕ СИ ИЗХВЪРЛЯТ ТАМ НЕПОТРЕБНИТЕ ВЕЩИ И ПРЕЗ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОЧИСТВАТ И ИЗВОЗВАТ.ПРИ ДОБРА ВОЛЯ ОТ СТРАНА НА ОБЩИНАТА МОЖЕ ДА СЕ ПРОБВА.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/7/23 11:04

      То има бе, наричат се депа за отпадъци. Ама чукундурите отде да знаят

      Изтриване
  5. Анонимен29/7/23 18:14

    Пак ще почистим,какво пък толкова...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/7/23 09:31

      Почиствате от ромеите и най вече конфискация на бойната талига при заснемане на същата в нарушение и пропуска състезанието на Колизеума и проблема е решен ще крадат без бойна колесница

      Изтриване
  6. Анонимен29/7/23 22:58

    Защото са шушумиги.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.