24rodopi.com/Общество

Един каменист плаж в Гърция. Самотни чадъри, оставени за туристите. Голям паркинг, при това безплатен. Камъни има само на два метра навътре във водата, след това - пясък. Водата е кристално чиста. Чист е и брегът….

Но две млади жени се дупят по ивицата. Вървят, приказват си на гръцки и събират отпадъци. Трудно ги намират, но все пак успяват да напълнят две чанти. Фасове, забравени бутилки, кенчета-винаги има нещо, спомен от туристите.

Надупване с мисия. После едното от момичетата отива до контейнера и изхвърля събраното. След това отново към шезлонга си. Няма селфита, няма джуки, муцуни, няма хвалби из фейсбук за свършеното.

Една разходка, която цели да е по-чисто. Без самоизтъкване във фейсбук групи. Младите дами дори не носиха телефони. Само торбички…


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/7/23 19:03

    Браво! Тия нашите за един чувал чукат тъпана като на къна+сватба+раждане на дете. "Нещо не се ли сподели във фейсбук, все едно не е било". Позьори

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/7/23 19:21

    Манталитети...Наши и гръцки...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/7/23 22:27

    So krotce ,so blago.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/23 08:00

    А нашата мома цял ден се кипри, грим,лакове,пудри, нокти. И разбира се Айфона вечно се чопли. Гащите и на пода, леглото не оправено. Латински задник от целулит. Без никакви физически натоварвания. В очакване на принца с бялата каляска и многото Евро, които ще донесе от Европа и ще я направи щастлива. Това е формулата у нас. А на Майка и потта тече от врата към задника! По хубаво безвъзвратно самоунищожение едва ли има.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/23 08:43

    Младите дами дори не носеха телефони, но за разлика от тях аз...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/7/23 12:13

      Ами ако не носеше, неграмотен чобанин, как щеше да научиш това, а?

      Изтриване
    2. Анонимен1/8/23 17:42

      Тогава, съдейки по твоята логика, те защо да не носят? Видя се кой е чобанина, кое е принца. :D

      Изтриване
  6. Анонимен31/7/23 17:37

    Нашите са с големи претенции за богати мъже, нови апартаменти, нови коли, телефони, нови тоалети, скъпа козметика и парфюми, прически, пачки, златни пръстени колиета, екскурзии и почивки, хотели ресторанти със скъпо уиски, мезета основно ядене, десерти, селфита, пъчене по социални медии, кълчене по дискотеки..............
    Възмущават се на боклуците, но е под достойнството да почистят дори след себе си.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.