24rodopi.com/Читателско

„Това е улица в областен град. В най-големия квартал на Кърджали. Води към новата джамия. Това е улицата в най-трагично състояние. Периодично досъсипвана от строителите на малки блокчета край нея. Преминаването е изпитание за всеки автомобил, някакъв механичен катарзис по пътя за храма. Ужас просто!

Добре, джамията бе построена с пари от Турция. Не успя ли някой да измоли малко пари и за улицата. Защото е видно, че за инфраструктура средства няма. А разбиването от пишман предприемачи продължава“, се посочва в читателско писмо до 24rodopi.com.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/7/23 12:38

    Биз юлеиз гюлю!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/7/23 13:00

    Пътя трябва да се асфалтира изцяло до язовирната стена

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/7/23 13:00

    Във Възрожденци няма никаква инфраструктура. Хората плащат данъци, постоянно се жалбата и оплакват, но никой от общината не взема мерки. Краде се яко.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/7/23 13:46

    Ех от 24 Rodopi от вас нима спасение .Скоро време има избори що унижавате общината и кмета .Има по хубави места за снимане ,например до автогарата задната улица ,въжения мост ,без домните кучета ,натоварения трафик на централната част на града ,селата от всякъде мизерия ,кметовете пият кафе при МУХАРЕМ до ВИК .През работното време нима проверки яко продават адресна регистрация на турските граждани .Вие мислите дупките на града направо шега .Ами пишете хубави неща за тях може да има бонуси за море

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/7/23 14:17

    това е пътя на истината за Кърджали, Кмет ли бе да го опишеш а разровиш ли се ще мирише и ще горчи като отрова перефразирано както е казал Вапцаров ноо на кого ли му пука народът се е примирил със съдбата си важното е да купим имот в Кърджали спарите от гурбета а пък улиците е мо е и да са разбите на село няма дори и улици така, че е по добре от нищо 😉😉😉

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/7/23 16:00

    Кмета дължи обяснение за лошото състояние на уличната инфраструктура в града.
    Ако не се справя със задълженията си ще дойде друг.
    20 години разруха.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/7/23 19:37

    Сунаи костино депесаря да оправи улицата

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/7/23 20:49

    Кърджали няма да е старото Кърджали то си е вече Украйна и за следващите 10 15 години няма да са промени

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/7/23 20:56

    Пътя към стената ще кажеш

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/7/23 21:17

    Защо спря строителството на детската градина .Кмета обеща за 200дни ще има градина а още няма първа плоча.Каде са ДНСК и инспекцията по труда има хора без трудови договори.Така ли се изпълнява обществена поръчка за милиони.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/7/23 08:49

      сега изпълняват частта с присвояването

      Изтриване
  11. Анонимен3/7/23 11:12

    ние от общинската администрация работим активно в интерес на нашите съграждани! парите от синята зона ще се използват за преасвалтиране на всички компроментирани улици в нашия град! няма да остане улица без тротоар и асфалт! що се касае до детската градина в възрожденци?замалко замразихме обекта защото общината ще закупи земя за парк до детскада градина! възрожденци заслужава парк и ние ще го направим ! и не на последно място октомври изборите гласувайте за нас!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.