24rodopi.com/Политика
"На Кирил Петков вчера или онзи ден му казах за областните управители: "Дай да дадем пример. Аз съм водач в София и в Пловдив, дайте вие вашия областен управител, ние ще дадем зам.-областните". Да ги отпушим и да тръгнат".
Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в кулоарите на парламента назначаването на областните управители.
Вчера стана ясно, че двете коалиции са се разбрали за общ кандидат за Пловдив - лидера на БЗНС Илия Зюмбилев, пише „Марица“.
"Днес имаме прекрасен пример за разбирателство - стартираме с първите одобрени номинации за областни управители на София и Пловдив, както и зам.-областните управители. Може би след като бъдат назначени от министър-председателя, ще чуете и имената", допълни шефката на групата на ГЕРБ-СДС в парламента Десислава Атанасова.
ГЕРБ настоява да получи позицията „областен управител на Кърджали“, разкри за 24rodopi.com източник от партията. Номинацията на ГЕРБ била много по-силна от тази на „Продължаваме промяната“ и на „Демократична България“. Реално в момента ПП няма работеща структура в Кърджали и региона, като партията разчита на бивши активисти на партия ДОСТ.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/7/23 20:04

    Областен управител на област Кърджали местен, етнически българин, патриот и интернационалист! В никакъв случай да не е свързан с кохортата вевесари. Зам. областния/те/български гражданин, етнически турчин. Утвърдено име!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/7/23 20:19

    ГЕРБ вън никога повече на власт. Некадърници.Видяхме в областта, особено в Кирково и Ардино

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/7/23 21:00

    "Дай да дадем пример. Аз съм водач в София и в Пловдив, дайте вие вашия областен управител, ние ще дадем зам.-областните". Да ги отпушим и да тръгнат". Отново е във форма откакто заплахата Гешев я няма. Същият простоват, нагъл, нагъл отвратеняк

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/7/23 09:48

    И какво значи ,пак пазарлъци

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/7/23 10:01

    Гербадиите ако не вразумят Бойко Тиквата да се оттегли ще си заминат заедно с него и то доста скоро.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/7/23 10:39

    Съберете си калинките първо..., че са като колорадски бръмбари...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/7/23 15:06

    Помияри

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.