24rodopi.com/Криминале

36-годишният Дженгиз Орхан Реджеб от с. Стремово, понастоящем живеещ в Кърджали, остава за постоянно в ареста. Това реши състав на Окръжния съд в Хасково, потвърждавайки наложената от съда в Свиленград мярка на за неотклонение.

Дженгиз е задържан за това, че 1 юли е направил опит да прекара нелегално през ГКПП „Капитан Андреево” с лек автомобил двама граждани на Сирия. Тогава в тайник в долната част на лек автомобил, управляван от жена със спътник Дженгиз Реджеб, при проверка на пункта бяха открити двама младежи на по 17 години без съответното разрешение за влизане у нас.

Съдът не уважи искането на Реджеб да бъде променена мярката му за неотклонение, изхождайки от обремененото му съдебно минало, сочещо висока степен на обществена опасност. Съдът прие, че събраните доказателства на този етап са достатъчни, за да може да се предположи, че  той е извършил престъплението, за което е обвинен. И че съществува риск лицето да се укрие, въпреки представените от защитата му доказателства, че има постоянно местоживеене и е баща на малолетно дете, упражняване на родителските права по отношение на което са предоставени на него.

До същите изводи е достигнал и Районният съд, поради което постановеното от него определение бе потвърдено.

Снимка: Haskovo live

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Свобода за Реджеп и на негово място да арестуват за постоянно крадливите,корумпираните депутати

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/7/23 21:57

    Защо ги прекарваш нелегално като може да ги прекараш легално е хаймана!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/7/23 10:55

    Kradsite narkomanite sa bin i ubiysute malko po kultorno sevitnasyatte momceto nyama nikakva bina binaya e za nyama nistto ne e rebilitiran za dvama bejansi sramota da sevdava na novini mno

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/7/23 11:56

    Mi da gi kara momceto,cisti bilgariya ot bejantsi tryabva da go nagradyat

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/7/23 12:37

    Дженгиз тъпкан си като ислямист, джихадист,терорист но няма как да не си от дпс . Това е ролята на бб в управлението за да вкара дпс в саботажа и участници в размирици в държавата за да съществува борисов .ППДБ вие сте свършени завинаги още на местните избори заради коалиция Родопи сега ще разберемс мародерите на държавата герб и дпс .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/7/23 21:06

      Bie ste tipan kolko mnogo kradsi vinsa ubiysi

      Изтриване
  6. Анонимен14/7/23 13:24

    Това, което трябваше да се случи отдавна, се случи сега, толкова се радвам, дано никога не излезе от тази дупка, амин...

    Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner 🤫

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/7/23 20:10

    Този е пионка какво като са са го хванали Агата има много хора като този нека него да го хванат ако разбира се могат

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.