24rodopi.com/Спорт

„Крумовград“ се похвали с поредно ново попълнение. Клубът подписа договор с централния нападател Патрик Луан.

24-годишният бразилец досега се е състезавал за тимове в родината си, както и за швейцарски клубове.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/7/23 11:07

    "Пловдив" се похвали с бразилски нападател.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/23 08:42

      Левски от Крумовград нито ИМА ЛЕВСКИ нито играе в Крумовград голям майтап е всичко в тази държава а като се замисля то може вече и да няма такова нещо щото гледам са направили няква врътка с друго дружество та затова и името е друго нещо като ЦСКАтата

      Изтриване
    2. Анонимен12/7/23 15:18

      Каква е тая обсебия да коментирате Крумовград , без да имате ни най- малка представа за нещата. Първо - не е Левски, защото искахме да се чува името на нашия малък, роден град. А Левски има много - София, Карлово и т.н. Второ- това е отбора на Крумовград и винаги ще бъде такъв,още повече , че усилено работим по изграждането на новия ни стадион ( 4-та УЕФА категория), който се надяваме до края на следващата година да завършим. Това ще даде възможност в Крумовград да се играят международни мачове , най -малкото за юношески и младежки турнири на УЕФА и ФИФА! А дотогава ние искаме да се утвърдим в Първа лига като силен и конкурентен отбор, каквото сме и вие ще го видите. И накрая , отново да поясним - играем в Пловдив , защото ръководството на Арда категорично отказа, при това, няколко пъти да допусне Крумовград да играе мачовете си в Кърджали. Да напомним “Арда” е там където е , защото в Трета и Втора лига бе финансирана на 90% от бюджета й от Крумовград!!!

      Изтриване
  2. Анонимен11/7/23 19:02

    toz napadatel 6te e edin ot nai dobrite koito e idval vav bg

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/7/23 22:26

    А пък от АРДА се хвалят със Тунчев и със гръбнака на отбора Милен Стоев

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/23 13:12

      Айде обсебения от Стоев пак се обажда

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.