24rodopi.com/Общество/Регион

Известният като „ловеца на бежанци“ Динко Вълев е участвал в разчистването на пътя при тежката катастрофа между ТИР и микробус, която затвори за движение участък от Асеновград-Смолян, съобщават колегите от 24smolian.com.


„Най-обичам, когато хората ме чакат, за да им помогна. Не го правя само за пари, а и за удоволствие“, казва ямболията в клип в социалните мрежи, докато с техника се опитва да премести тежките транспортни средства.

Както вече писахме, инцидентът стана вчера в района на село Лилеково. Леки наранявания са получили двамата водачи. Шофьорите са от Смолян, на 48 и 49 години. След прегледи са били освободени за домашно лечение.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/7/23 11:05

    Този пич с парите, които грабеше от нелегалните мигранти си закупи техника, която никой друг няма в страната. И как нито една от институциите не се намеси да провери аджеба откъде са му средствата за всичко, което има. Само на номера на пикапа който кара сигурно е дал десетки хиляди левове. Виждал към го на живо, с дрехи и маратонки за по няколко хиляди лева. Нямам нищо против него, ако всичко, което е постигнал е с честен труд и чисти пари.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/7/23 11:52

      Теб кво те интересува аз немога да разбера,да ли е с честен труд или не в тази държава всеки оцелява както може,той грабеше онзи грабеше,човече в тази бедна държава всеки краде ако има възможност пред теб гарантирам и ти ще крадеш ама на 100%.Така че винаги казвам ако можеш евала ако не можеш и ти си част от стадото на бели овце.

      Изтриване
    2. Анонимен25/7/23 12:03

      Че то има ли такъв дето има много пари с честен труд в България?

      Изтриване
    3. Анонимен25/7/23 12:12

      Много глупав коментар, 11.52. Ако някой те ограби теб или близките ти и благоденства на твой гръб, дали ще напишеш пак тези думи? И не, аз не съм и няма да крада от никого, освен, ако не се налага защото децата ми гладуват. И за да не случи това, работя на две места. Всичко добро ти желая, явно си от примирените черни овце. Аз отказвам да съм хайванин.

      Изтриване
    4. Анонимен25/7/23 13:07

      до 12:12 аве маймуняк в държавата което живеем управляващите не крадат ли от теб от мен и от целия народ,какво е останал да открадне един човек и да развива бизнес.Всеки в тази държава знае че не се става богат с нормална заплата.

      Изтриване
    5. Анонимен25/7/23 13:14

      Възхищавам му се евала на Динко поне знае какво прави и го прави по най-добрия начин,разбира от работа и работи качествено.Този човек тръгна от нищото демек от 0 Как е направил единствено той и господ знае,Жив и здрав да е.

      Изтриване
  2. Анонимен25/7/23 18:46

    То и тия със нелегалния транспорт за Европа също купиха доста неща там защо не проверяват

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/23 08:51

    Щот Диндо се прави на ловец, но асл той ги прекарва през границата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.