24rodopi.com/Политика

Координатор на „Продължаваме промяната“ в Кърджали ще бъде представител на стара кърджалийска фамилия, разкри пред 24rodopi.com отлично информиран източник. Решението ще бъде обявено след „ваканцията на политиците“ през август, когато в града край Арда ще пристигнат Кирил Петков, Асен Василев и Осман Октай. Тогава ще станат ясни имената на активистите на „Промяната“ на местно ниво.

„Структурата ще бъде приятна изненада за обществеността в Кърджали. В нея са юристи, лекари, бизнесмени“, сподели пред 24rodopi.com един от активистите на ПП.

Определеният за координатор вече е разговарял с лидерите на партията и „издържал успешно теста“. Бил определен като „брилянтен за Кърджали“.

„На изслушване в столицата не беше бившият съветник Стоян Георгиев, „Вечната Амбър“, човека на Мая Манолова, а преди това на други формации. Той няма никакъв шанс да стане координатор“, каза източникът ни по повод вчерашната "медийна изява" на Стоянов.

На снимките: При предишното си идване в Кърджалийско, Кирил Петков се поклони на гроба на 17-месечната Тюркян, загинала по време на "Възродителния процес". Петков ще дойде през август, за да обяви кой е координаторът на "Промяната" в Кърджали

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/7/23 12:35

    Стоян Георгиев е страхотен човек, доказал се пред обществото!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/7/23 16:14

    Страхотна понпозност..на поклонение с цигара в ръка(макар и електронна)и тоя от кой "скрин са го "изкопали.....Браво,машала,ейвала..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/7/23 16:45

    Искаме вече промяна в Кърджали,ДПС задушава региона

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/7/23 17:20

    Ха, ха, ха, ха, летни вицове. Този мързел не става за нищо.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/7/23 17:24

    Да на Стоян Георгиев!Къде са като ниво достаджиите Мустафата, Назиф, полуграмотн. учителка Л. Лютви и др.?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/7/23 17:39

    Стоян е работар. Изнася черната работа в областта. Той е в час как се правят избори.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/7/23 07:40

    стоян сам си пише тези постове.познавам много добре стила му. хронично болни за власт които са изритани от дпс хайде в промяната или другаде а българите са кариеристи до дъното на душата си.некадърници ца друго не стават

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/7/23 08:35

    А КИРИЛ ПЕТКОВ ПОКЛОНИЛ ЛИ СЕ Е ВЪВ БАТАК НА ИЗКЛАНИТЕ ВЪЗСТАНАЛИ БЪЛГАРИ ‐--ДЕЦА,ЖЕНИ,СТАРЦИ ВЪВ ЧЕРКВАТА?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/7/23 09:28

    Този който тръгне да гласува за сегашните управляващи плюс дпс или е тотално изперкал или сериозно болен/дори да е лекар/.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/7/23 22:04

      А,то и лекари има,подържници на ГЕРБ........ама сигурно има и за какво да ги подържат

      Изтриване
  10. Анонимен31/7/23 15:06

    оф,бееееее

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.