24rodopi.com/Общество

28-годишният кърджалиец, който извърши въоръжен грабеж и направи опит за друг, няма да влезе в съда. Младият мъж не може да носи наказателна отговорност.

Това е посочил резултатът от назначената експертиза относно психичното състояние на извършителя, научи 24rodopi.com. Психиатрично разстройство ще прекрати производството по случая.

Все още се очакват ДНК анализи от маската, която е използвал, но техните резултати няма да повлияят.

Припомняме, че мъжът бе задържан на 15 февруари след като нахлу с маска и насочен пистолет в търговски обект за продажба на алкохол и цигари в центъра на Кърджали. Там той прибрал 450 лева. След това се опитал да напусне града с такси, но бил спрян и арестуван на КПП „Чилик“.

Минути преди удара, мъжът опитал да обере баничарница в района на автогарата. Той заплашил възрастна жена с газов пистолет. Оборотът в касата обаче бил едва десет лева, а жената дори му предложила нещо да ядене, само и само да си тръгне.

„Сега виж, оставям те. Запомних те. Пистолетът е в мен, не ми пука. Ще го използвам. Няма да ви вземам шибаните десет лева. Обаче, ако кажеш на някого за този случай, ще се върна за теб“-след тези думи нападателят се отправя към следващата мишена.

Двата случая са обединени в едно досъдебно производство.

28-годишният бе настанен в специализирано заведение в областния град.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/7/23 12:54

    И когато белята е факт ще се питаме как се е стигнало до тук. Като е луд да си излежи присъдата в болнично заведение под контрола на лекари. Или всички да се правим на луди и да мародерстваме и безчинстваме на воля. Когато загубихме обществото, като общество, тогава загубихме и своята държава, като държава.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/7/23 13:11

    Бил психо цепи му кратуната на две ще се излекува

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/7/23 13:16

    Щъка нашия къде настанем

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/7/23 13:17

    Не звучи луд на клипа?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/7/23 13:34

    Ta toi utre shte ubie chovek pak nqma da nosi otgovornost znachi sadebnata vlast puska ubiec na pytq kato ne dobre s glavata takiva gi zaklucvat v ludnica psihiatriq tova nee normalno utre i az shte se napravq na lud shte si iskaram jalta knijka che nesam denk i nqma da nosq otgovornost no dano sledvashtiq pat kato nasochi pistoleta da e na nqkoi sadiq ili prokyror decata ili na tqh samite balgariq totalno zbarkana darjava vsichko e korupciq

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/7/23 14:02

    ai stiga veche

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/7/23 15:33

    28-годишния си е навън необезпокояван. Цял ден пият кафета със сестра си

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/7/23 16:16

    Това момченце на 28г. ли е било, нещо наркотиците не прощават изглежда като на 42.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/7/23 16:46

    Нищо му няма прави се наударен

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/7/23 16:53

    Баси и законите този наркоман като направи по голяма беля тогава кой ще носи отговорност.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/7/23 18:31

    Да живее България👏👏👏👏

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/7/23 10:06

    В Синята зона все такива ли ги назначават

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.