Самуил Крумов/24rodopi.com/Лично мнение

Политика на оправданията в пълния си блясък.

„Трябваше да стартираме много бързо работата във всички сектори и резултатите са вече видими. Приехме и управленска програма. За съжаление при подготовката на програмата се сблъскахме с проблеми, които са онаследени от предишното правителство. Буквално от първия ден трябваше да гасим пожари в повечето от министерствата. Става дума за милиарди левове и за сериозно забавени реформи и действия, от които могат да произтекат загуби за българските граждани“, изрече днес на извъндредна пресконференция премиерът Николай Денков.

Изобщо някой чувал ли е до този момент новите да не се оправдават с предишните? Та дори първият полумандат на Борисов премина под знака „Станишев това, Доган онова“.

Един и същи спектакъл с омръзнали актьори. Последните на сцената пък са с доверие от 20 на сто според социолозите.

На фона на „пожарите и милиардите“, споменати от Денков, стана ясно, че в новия бюджет са заложени 140 000 000 лева за закупуване на още ваксини срещу ковид. И това при условия, че досегашните, неизползвани, трябваше да бъдат изхвърлени. Че в страната към момента има около 1400 активни случая.

Властта вдига топката на опозицията. Сега от БСП или "Възраждане" могат да реагират: Знаете колко милиарди дози поръча Брюксел за населението на ЕС. Но явно по повеля на Урсула (пряко замесена чрез мъжа си в една компания за ваксини) продължава. От нашите джобове.

„Пожари“ ли?!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/8/23 12:56

    Bol pari si imal,dal si.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/8/23 12:57

    Otvratitelen kradliv ohluv.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/8/23 14:15

    Тази сороспия и цялата шайка зад гърба му от петорната коалиция са най-голямото наказание за овчедушния народ, за цялото му мълчание за тези десетилетия на стригане, ограбване и кълцане, което му устроиха.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/8/23 14:26

    Ваксините са поръчани от ЕС и по договор доставката им ще продължи до края на 2023 г. Договорът ни задължава ползваме не ползваме да си платим. С-но ревизия на същия този договор, до края на 2026 доставките се намаляват драстично по 70 млн бройки на година за целия съюз, отнасящи се за адаптирани ваксини за последните варианти на Ковид

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.