24rodopi.com/Общество

"Притеснително е това, което става с горивата. Без никакво основание, спекулативно във времето, когато хората пътуват най-много, започват да се вдигат изненадващо цените с по 30-40-50 стотинки", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във врачанското село Лиляче.

„Това се държи на слаб контрол, на монопол или каквото и да го наречете. Аз считам, че тук правителството търпи големи критики, защото това са стотици  милиони, източени от джобовете на българите, през нафтата и бензина“,  подчерта Борисов.

По данни на платформата Fuelo най-скъпо продават горивата днес бензиностанциите в Кърджалийско и Смолянско.

Бойко Борисов отправи критики и за кадровата политика на правителството на акад. Николай Денков.

„Упреците са ми много към управлението. Чакам да мине ваканцията и на 1 септември, като се видим… Защото те използват времето, когато няма парламент, и поголовно сменят. Навсякъде, което не се е коментирало, с кадри и хора само от тях предложени. Дали са проверени, дали не… Но ако това е „сглобката“, не виждам как ще продължим да участваме по този начин в тази сглобка“, заяви той.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/8/23 11:55

    Върнахте и Божков, а докато си дойде и Цецо Банкеро, шутирайте Шарлатаните и да си ходят на островите да си харчат откраднатите пари.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/8/23 11:58

    Не знам оня от парапета дали въобще е бил в Харвард, или като като Ангелкова си платила тапията, но Бойко Борисов и без да е стъпвал в Харвард играе по Харвардски.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/8/23 12:27

    ВИЖТЕ КАКВО МИ ОТГОВОРИХА ОТ ШЕЛ Shell.
    Здравейте,

    Благодарим Ви за обратната връзка.

    Бихме искали да Ви информираме, че цените на горивата в бензиностанциите в България се определят свободно от търговците, които оперират съответните обекти. В процеса на ценообразуване се вземат предвид редица фактори, като например доставна цена, разходи по дистрибуция на горивата, както и такива, свързани с поддръжката и управлението на конкретния обект. Разликата в цената на горивото, за която ни пишете, се дължи на динамиката на пазара на горива и не е необичайна практика за операторите на бензиностанции.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/8/23 12:59

    Трябва да се активира Магнитски за да кротнеш че си се разплямпал много.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/8/23 13:21

    Този пак сам си пъха пръчка в колелото на прогреса и обвинява другите. И ние бяхме балъци и ще повярваме два пъти на едно и също. Измисли някой друг номер е пич. Всеки път едно и също.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/8/23 14:01

    Stani ,stani, yunak balkanski ot sin dilbok se sibudu Kakvi yunatsi ste vie balgarite Naroda spi te si pravyat pari

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/8/23 14:16

    Тоя бъндит и мародер на държавата вместо да отговаря и да коментира ,убийството на съкън приятел и съдружник в опг елексей петров ,говори за отклонения от случаите които засягат самия него Борисов също участва в дигането на цените на горивата задкулистно с путиновите и депесарските феодали ,с цел да атакуват правителството .Но на кирчо кокорчо и ицо иванов простака ,така им се пада ,но това ще влияе за връщането на мракобесните времена на борисов доган пеевски .Бог да пази Балгърия от изедници и мародери

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/8/23 14:46

    Само да са горивата . Още по-високи цени на ел. ток за промишлена и битова консумация ще има . За водата също ще се увеличават цените . За хранителните продукти да не говорим . Българският народ го очакват светли бъднини . Създадената коалиция на управление да си понесе отговорността .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/8/23 21:03

    Сакън не барайте сглобката.
    Не им пречете на игрите.Да му
    мислят обикновените хорица.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/8/23 21:08

    Идват местни избори и ако не говори така ще изгуби доста
    областни градове.И не само
    говорене ,а трябва и действие.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/8/23 15:58

    Нали сте коалиция, зашо се вдигат цените, ти не знаеш ли? Спекула от всякъде и безконтолна продажба навсякъде.Кой работи, кой продава, имат ли право, колко % е надценката им, каква е печалбата им и колко пишат в края на деня, тези неща въобще не се контролират. Дават се на проверяващите пълен сак с храна и работата е готова.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/8/23 20:16

    Nay skapi sa vKardjali ,zachtoto tuk horata sa s nay niski pensii.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен28/8/23 08:41

    До такав степен пък да ни смяташ за будали е обидно за българския народ.По твое време сменихте дори прислужниците.По предложение на абсулютни галони назначавахте директори и началници.Безобразията които извършехте 12 г.,няма как да се оправят за 2-3 г. Демогогията ти няма край. ,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.