24rodopi.com/Политика

Областният съвет на ДПС подкрепи решенията на Централния съвет на партията във връзка с местните избори на 29 октомври и прие график за провеждане на събрания на местните и общински съвети. Това е новината от вчерашното разширено заседание на ОблС на ДПС в Кърджали, научи 24rodopi.com.

7 дни преди провеждането на събрание на местен съвет, в съответното население място трябва да са разлепени обявления, предварителна информация трябва да има и в социалните мрежи.

От всеки местен съвет следва да представят поне три имена за общински кмет. Ако в някое село пък има повече от една номинация за местен кмет, ще се проведат вътрешни избори.

До 29 август всички местни съвети ще са предали номинациите си за кандидати за кметове и общински съветници.

Доган вижда така: Кметовете в Кърджалийско – 4 мъже, 3 жени! В съветническите листи – равнопоставеност на половете - тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/23 08:15

    дано да спазят това за дувара и Фейсбука, че на предишните избори беше БЪРТЧЕД ГЕЛ БАНА ОЙ ВЕР - братовчеде, ела да ме номинираш

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/8/23 08:22

    Ако нямам партийна книжка на ДПС, мога ли да бъда номиниран за кандидат за кандидат кмет на Кърджали? Във "Възрожденци" съм регистриран и там живея. Със комшиите сами си окосихме тревите пред блока по моя инициатива.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/23 09:25

    Хе хе пасме ние ония крадливите псета гласувайте за нас да еб….м ? Майката ипродължаваме да живеем вътре в мизерията.Кочовете са готови за мевлид да гласуват будалите

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/23 09:29

    Моля само дръжте Хасан Ага извън играта той не спазва правилата

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/23 10:16

    D**m km*t* !!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/23 12:07

    Стига глупости, всички знаем, че
    кметовете в областта се назначават!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/8/23 12:22

    Ами то за 6-те общини не са необходими нови номинации. Инженера,доцент,доктор … пак щял да се кандидатира…? Ама нали ще има номинации? От защита на “титли” не му остава време да погледне в какво състояние е града/не общината/.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/8/23 15:30

      Какви ти защити, всичко е
      „хонорис (хонорарис) кауза).Да
      сте чел негова научна статия?

      Изтриване
    2. Анонимен1/8/23 22:31

      Що така бе брътчед, толкова научни трудове е писал, че едната беше: в Кърджали дори може да подкараш колата си нощно време без светлини(фарове) и куките ще те глобят, всички улици били толкова светли че нощно време без слънчеви учила не можеш да се разходиш.

      Изтриване
  8. Анонимен1/8/23 12:59

    Защо са спрени коментарите към публикацията на хасан агата

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/8/23 14:01

    Пак същите ала бала. Абе хора няма нужда да се циганите напразно да го играете демократи. На местно ниво, когото и да изберат. Доган ще реши кой, къде ще бъде кмет.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/8/23 14:22

    Ако махнат синята зона ще гласувам иначе ще гласувам с средния пръст

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/8/23 20:48

    Кирково кой ще е??

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/8/23 22:24

    То и по селата не издигат човека посочен от народа,всичко е ала бала. Бивши кандидати за кметове от други парти ги посочила от ДПС.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/8/23 23:10

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/8/23 05:52

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/8/23 06:55

    Кажете за тайните срещи посред нощите....Н.А. Б.Ю. Р.М. това са инициали на кметове и бивши кметове....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.