24rodopi.com/Спорт

„Сините от Кърджали“ спечелиха първите 3 точки за сезона при гостуването си на „Колежа“ в Пловдив. „Ботев“ отстъпи с 0:2 на „Арда“ пред 4 000 свои верни фенове в двубой от четвъртия кръг на efbet Лига.

Умар Сако откри резултата в 40-ата минута, засичайки центриране от корнер. Станислав Иванов удвои две минути по-късно, вкарвайки гол, който ще се коментира дълго заради финтовете на нападателя, който направи безпомощни пазачите си и вратаря на „канарчетата“.

До края на срещата домакините владееха повече топката и опитаха да се върнат в мача, но така и не намериха път към вратата на Анатолий Господинов.

"Канарчетата" завършиха двубоя с десет души на терена на стадион „Христо Ботев“, след като Антонио Перера бе изгонен от игра в добавеното време на срещата за втори жълт картон.

Традиционно най-удобният съперник на „Арда“ отстъпи за 4-ти път в последните пет мача и „Сините от Кърджали“ се изтласкаха от „червената зона“ в класирането и вече са 6-и в елита.

В следващия кръг „Арда“ посреща на стадиона в кърджалийския парк „Простор“ столичния „Локомотив“.

Тунчев: Целта ни е Топ 6, трите точки са много важни - четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/8/23 05:06

    Има отбор АРДА .Браво на момчетата

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/8/23 07:46

    Браво Арда! Второто полувреме можеше по-добре, по-напред изнесени и с контраатаки.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/8/23 10:02

    Много важна победа и ценни точки.Крайно време е отбора да заиграе със самочувствие и на чужд терен.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/8/23 10:16

    Добър мач за Арда изигран
    мъдро и умно.Браво.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/8/23 14:03

    Тактически много правилно изигран мач. БРАВО МОМЧЕТА.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/8/23 14:43

    Слаб Ботев всички ги знаем..
    Ще наберат скорост след 5я кръг..Топ 6 ще бъдат,пред Арда

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.