24rodopi.com/Общество
В
Кърджали свинското вече е над 15 лева за кило. Говорим за врат. В малкия гръцки
магазин, в курорта, прясното месо е 6,80-7,20 евро. Уникален вкус, просто на
тиган, без особени кулинарни умения.
Магазините
са пълни с нашенци, които пазаруват до скъсване. Пълна количка с продукти излиза
средно 40 евро. Същите неща щяха на касата в Родопите да са поне 100-120 лева.
„Луксозен“ чипс, доколкото подобно понятие съществува, у дома е около 8 лева, а
при комшиите 2 евро.
„Отядохме
си поне на свинско, винаги прясно месо“, споделя пловдивчанин с габарити от
около 120 оки.
В България и Кърджали просто кърлежите са по големи и по ненаситни!
ОтговорИзтриванеА колко пари е килото на филе "Елена", аз свинско не ям ама за един приятел питам. :D
ОтговорИзтриванеТо това е от еленскио месо , така ми каза тираджия от Момчилград.
ИзтриванеКогато един колега от град Елена беше донесъл Еленски бут и докато го ядяхме с червено вино и аз си мислех че е така. И после като го видях и си казах, един елен не може да има толкова голям бут. :D
ИзтриванеОще, още.
ОтговорИзтриване