24rodopi.com/Политика

Кметицата на Подкова загуби предварителните избори само със 7 гласа и кандидат на ДПС за кмет на населеното място на 29 октомври ще бъде Хълми Мустафа, за когото гласуваха 114 души. Заелият третото място остана само с 6 гласа.

„Дори гласовете на третия да бяха отишли за кметицата, тя пак щеше да загуби с 1 глас разлика. Активността е много висока, но така е и в другите села, където се провеждат предварителни избори“, коментираха от местни партиен съвет.

Трима се състезаваха в село Горски извор, където три махали са обединени в едно кметство. Всеки от кандидатите достигна психологическата бариера от 100 гласа, но първият е с 20 гласа „отгоре“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/23 15:12

    В Кърджали защо няма избори за определяне на кандидата на ДПС?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/8/23 15:16

    Тези избори са незаконни, неморални ,унизителни откъде на къде една партия ще накара чрез попълване на декларация без никаква юридическа стойност да се откажат на същинските избори.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/8/23 15:26

    Кметовете трябва да се избират по грамотност.От сто селски кмета /изключвам кметовете на район Кирково /95% няма да могат да напишат три изречения на български.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/8/23 15:53

    Това е цирк! Вътрешните избори трябва да се правят само с членовете на Дупесе! Какви са тези общоселски баници!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/8/23 16:12

    По конституция и по наредбите партиите нямат право да направят предварителни избори в населените места.Това е противоконституционно.Няма как ти да накараш хората предварително да гласуват за определени хора.Непременно полицията трябва да се намеси....

    ОтговорИзтриване
  6. Стоян21/8/23 20:22

    Да беше ги купила с кеш, на ръка или в брой.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.