24rodopi.com/Спорт

„Селекцията продължава. Трансферният прозорец е отворен до началото на месец септември. В момента работим по привличането на добре познатия на всички Ел Мами Тетах. Разбрали сме се с ръководството на „Аланияспор“ и той ще бъде под нзем при нас за още една година. В момента той е в Мароко, където чака да си вземе виза, с която да влезе в България. Другата седмица той ще се присъедини към отбора и ще започне тренировки.“, твърди пред клубния сайт спортният директор на „Арда“ Ивайло Петков.

Нападателят Ел Мами Тетах е роден в Мавритания на 12 ноември 2001 г.

Припомняме, че в настоящия трансферен период „Арда“ продаде Светослав Ковачев в руския „Ахмат“ (Грозни).

„Селекцията е отворен процес, но това го казвам неслучайно, защото има доста сериозен интерес към други футболисти на „Арда“. Под сериозен означава, че има конкретно предложение. Остава да се разберем клуб – клуб, както и футболистът да се съгласи да направи тази нова крачка в неговата кариера. Ако този трансфер се случи, ние ще реагираме веднага и ще привлечем нов играч на негово място“, допълва Петков.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/8/23 19:14

    Арда е добър отбор за млади таланти!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/8/23 06:34

      Кои са младите таланти,че нещо не се сещам?

      Изтриване
  2. Анонимен16/8/23 19:31

    Петков е в ролята на продавач ,който работи за пари или комисионни.Не за клуб,който иска да надгражда ,запазвайки най-доброто и купуващ КЛАСНИ футболисти.Пример: Освобождават се 11 играчи , а се взима излишъка на чуждите отбори,защото,видите ли-те са без пари. Ами ,то и Мехмет от село Лисиците е без пари ,бре ,чожум! Петков! Ти не работиш за града и неговите фенове. Ти си просто един наемник,който търси печалба, а феновете-вълци ги яли !Нямаш класни нападатели-очевадно е! Други вкарват головете , а тези ,които би трябвало да правят това ги няма. Защо ? Защото и двамата са от "излишъка" на чуждите отбори. И само как се радваш ,че продаваш? Малко гадничко звучи,но ти и твоите шефове си знаете докога сте в Кърджали. Не вярвам да ми отговориш,защото нямаш обективни аргументи,което не ти пречи да се пъчиш и говориш неща ,които дразнят феновете ,които инсинктивно усещат ,че не си един от тях! Сега е август и пак ще ти напомня след края на есенния полусезон. Не става така-просто не става! Надграждане с класни футболисти има нужда Арда , а не разпродаване!!! Запомни това !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/8/23 21:32

    АБЕ КОТОВ И УЗУНОВ, СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПЕТКОВ, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАК СТОЯТ НЕЩАТА, И КАТО СТРАНИЧЕН ВИ ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ АКО ГО НЯМА ИВАЙЛО ПЕТКОВ В АРДА НИКОЙ НЯМА ДА НИ ПОЗНАВА ВЪВ ФУТБОЛА. ТОЕСТ АРДА. А ВИЕ СТЕ ДРЕБНИ ДУШИ КОИТО СА ДАЛЕЧ ОТ ФУТБОЛА И ОТ ХОРАТА КОИТО ДАВАТ ПАРИ ЗА АРДА.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/8/23 06:31

      БРЕ,БРЕ!!А защо не кажеш защо го изхвърлиха като мръсно коте от Дунав и от Левски?

      Изтриване
  4. Анонимен17/8/23 06:56

    Другите отбори надграждат,а Арда привлича ментета които не стават

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.