24rodopi.com/Темата+

31-годишният Метин М., който в сряда причини тежка катастрофа на пътя Кричим - Устина, е бил с отнето свидетелство за правоуправление. Той блъсна с опела си 33-годишния кърджалиец Митко П., който тичал по платното, като пострадалият е в реанимация в много тежко състояние. След инцидента водачът бил тестван за алкохол и наркотици, като е отчетена положителна проба за амфетамин.

Съдът остави за постоянно Метин в ареста.

Според прокуратурата, ако той бъде пуснат от ареста, може да извърши друго престъпление, защото се характеризира като личност с висока степен на обществена опасност. В съдебната зала стана ясно, че Метин е осъждан и преди за държане и за употреба на наркотици. След произшествието той е опитал да излъже, че не е управлявал автомобила, като прехвърлил отговорността на  приятелката си.

Служебеният адвокат на Метин - Весела Нажар, твърди, че пострадалият е пресичал пътното платно, където няма пешеходна пътека и е изскочил изключително изненадващо.

“Подсъдимият е изключително разстроен”, казва Нажар.

В последните си думи към съда обвиняемият Метин каза, че много съжалява, пише Трафик нюз. “Направих всичко възможно, за да избегна удар , но нямаше как. Искам шанс”, добави Мехмедов и се разплака.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/8/23 08:49

    Ей, като влезете в съда всички ставате светци. Никаква прошка за пияни и надрусани шофьори.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/8/23 09:19

    Абсолютни лъжи! Поредният престъпник обяснява колко много съжалява, за да излезе и да продължи отново с престъпленията си, а невинни хора да страдат!
    Заслужава да не мръднем от там.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/8/23 09:25

    Е това става като няма смъртна присъда на място направо

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/8/23 09:27

    Kogato zemash narkotici ne sajalqvash nali...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/8/23 09:39

    Затвор за предумишлено убийство.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/8/23 13:15

    Донякъде е прав за изскачащите пешеходци,даже и по телефона говорят и не поглеждат наляво и надясно да се глобяват и такива пешеходци

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/8/23 15:55

    До животен затвор .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/8/23 16:41

    Затвор за такива - не съжаляваш,че си взел наркотици и караш без свидетелство за управление!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/8/23 19:03

    Депутатите изгубиха толкова време за да махнат контролните талони -сини и червени към Свидетелствата за управление на МПС . Защо обаче не коригираха наказателният закон за престъпления срещу водачите управлявали МПС след употреба на алкохол или наркотични вещества и причинили други му телесни повреди или смърт да не бъдат по непредпазливост , а умишлени . Тогава ще има ефект .

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/8/23 19:07

    В ЗАТВОРА ДОКАТО УМРЕ!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/8/23 21:11

    ВЕЖДИ РАШИДОВ КАЗА НЕЩО ДНЕС В ПАРЛАМЕНТА. ПОВЯРВАЙТЕ ТОЙ Е ОКУМУШ АДАМ В СКОРО ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.