24rodopi.com/Общество

Десетки станаха „заложници“ в хранителен магазин, след като обектът бе затворен от персонала заради евентуален извършител на кражба.

„Всичко се случи в магазин „Била“ във „Възрожденци“, около 17,40 часа в понеделник. Умишлено бяхме заключени и държани в обекта около 20 минути. Около 30-40 души имаше вътре в магазина и пред него. Впоследствие разбрахме, че е била извършена кражба предния ден, а авторът на деянието отново е влязъл. Въпреки волята ни, бяхме държани затворени до идването на полицията“, разказаха за 24rodopi.com кърджалийци, които са пазарували по това време в търговския обект.

Те са подали сигнал до 112. От полицията пък им обяснили, че могат да подадат жалба.

„Това нормално ли е? Толкова хора да бъдат държани заключени против волята им заради установяване на извършител на кражба? Не е ли произвол спрямо правата ни?“, посочват още клиенти на веригата.

На снимката: Откриването на търговския обект през ноември 2017-та

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/8/23 09:11

    Тука е булгаристан да благодарят, че не са ги били.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/8/23 09:24

    Сигурно е клошар който изял земел от топлата витрина. А как така ще ви държат затворени в едина клетка с престъпник, ако беше разбрал че е в капан и беше се панирал и почнал да стреля с калашника АК-47 безразборно? Какво щеше да стане със заключените заедно с него хора? Какво може да е откраднал толкова, най-скъпото е Джони Вокър за 56 лв.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/8/23 11:07

      ХАХАХА КОКОШКАРСКО МИСЛЕНЕ И ДЕЙСТВИЯ ЩЯХ ДА ИМ СЧУПЯ ПАЯНТОВАТА ВРАТА ДЕТО И БЕЗ ТОВА НЕ И ХВАЩА КЛЕТКАТА

      Изтриване
  3. Анонимен22/8/23 09:31

    Е голям работа 15 минути са ви държали, защо не натупахте крадеца?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/8/23 11:34

      В съда ще ви светне голяма ли е, малка ли е ?

      Изтриване
  4. Анонимен22/8/23 09:34

    Правата всички си ги знаете, но задълженията и законите не. Някой от вас виждат, че се краде, но не сигнализират съответните органи. В Германия хората сигнализира за всяко нередно нещо. Вместо да съдействате за залавяне на крадеца, който утре ще влезе и в дома ви сте тръгнали да се жалбата по медиите. Българина заслужава съдбата си.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/8/23 11:05

      Как точно виждаш че се краде някой слага нещо в чантата ами ако на касата го изкара ? Ти не му ходиш зад г от рафтовете до касата .. ..

      Изтриване
    2. Анонимен22/8/23 11:45

      Нормалните хора влизат да си напазаруват,а не да следят за някой който е крал предния ден!Охраната след като е констатирала лицето защо не го задържа само него?Но пък има ,,мъжество"да заключи всички!!! Младата дама с елегантната червена рокля никой не я оправдава за евентуално извършеното по-рано деяние,но е факт че в момента на задържането ни тя нямаше чанти в нея и е много интересно като юридически казус каква развръзка би имало с един добър адвокат в съда?

      Изтриване
  5. Анонимен22/8/23 10:14

    Ами не усещате ли, че ДПС ни мачка по поръчка!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.