24rodopi.com/Темата+

Случаят с „арестуваните клиенти“ в магазин „Билла“ във „Възрожденци“ е ефектът, по-скоро дефектът, от съкратената охрана на обектите на веригата в Кърджали.

Това споделя служител на веригата, която има два магазина в града край Арда.

„Крадецът разполагал с информация дали в обекта има пазач или му е ден за почивка. Определено след съкращаването на охраната, отговаряща за двата магазина, криминалният контингент е улеснен и се възползвал от това. Крадецът вижда оголване в сигурността и действа, мислейки си че трябва да се пази само от жените зад каса или щанд“, сподели източникът ни.

Припомняме, че десетки кърджалийци станаха „заложници“ в хранителен магазин, след като обектът бе затворен от персонала заради евентуален извършител на кражба.

„Всичко се случи в магазин „Била“ във „Възрожденци“, около 17,40 часа в понеделник. Умишлено бяхме заключени и държани в обекта около 20 минути. Около 30-40 души имаше вътре в магазина и пред него. Впоследствие разбрахме, че е била извършена кражба предния ден, а авторът на деянието отново е влязъл. Въпреки волята ни, бяхме държани затворени до идването на полицията“, разказаха за 24rodopi.com кърджалийци, които са пазарували по това време в търговския обект.

Те са подали сигнал до 112. От полицията пък им обяснили, че могат да подадат жалба.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/23 08:47

    Значи е бил пушач пубертет, само такива мислят къде има оголване, било то в сигурността, било то някъде другаде.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/8/23 12:46

      Жена с не лоша физика,около 35-40г. с червена,прилепнала по тялото рокля.Чудно като е решила да съгрешава що се занимава с жълти стотинки ;)

      Изтриване
  2. Анонимен25/8/23 08:52

    Защо жалба нашите хора защото са тъпи нито искат да чакат,искат да им се угажда..само в Кърджали има такива тъпаци.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/8/23 11:59

    А бе, кой прибута на България Немските и австрийските хранителни вериги . Хората пазаруващи там какво ги интересува кога и как е извършена кражбата . Ще кажа само как се охранява магазин "Билла" в гр.Брашов, Р. Румъния . Нали сме в ЕС . Та охранителят или охранителите са с униформи . Имат радиостанции, електрошокови палки и белезници . Вършат си съвестно работата . Ако стане нещо сериозно веднага се обаждат на полицията . Това кога ще стане у нас ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/8/23 13:05

    Много бърза полиция! Времето позволява освежаващ душ след сън, лека закуска, кафе с цигара на крак и шофиране до местопроизшествието.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/8/23 18:24

    Крадлата е с руса коса като перушина с 3 деца живее близо до Билла

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/8/23 22:46

      Сигурно е крала за да си нахрани децата. 😢

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.