24rodopi.com/Общество

В търсене на сензационни новини за шахматистката Нургюл Салимова, български репортери обявиха името на гаджето на втората от турнира за Световната купа в Баку.

„Царицата на българския шахмат Нургюл Салимова има и своя цар. Българската гордост е щастливо влюбена в половинката си. Става въпрос за 23-годишния майстор на шахмата Сем Ган Гокеран“, пише столичен сайт.

Всъщност става дума не за шахматист от някоя източна страна, каквото звучене се долавя в името, а за турския състезател Джем Каан Гьокеркан.

Двамата с Нургюл се познават от деца, а любовта между тях пламнала, след като няколко пъти се изравяли един срещу друг на шахматната дъска и постепенно приятелството им прераснало в любов.

Шахматистът дори активно помагал в подготовката на Салимова за турнира ѝ в Азербайджан, където били заедно. От Баку Салимова отлетя за Истанбул на гости на приятеля си и негова фамилия.

На снимката: Джем и Нургюл. Инстаграм

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/8/23 21:36

    Znachi transfera shte e v turkey

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/8/23 22:17

      Да, ще лети за София с прикачване от Истанбул.

      Изтриване
  2. Анонимен24/8/23 22:15

    Еее, аз пък мислех да я взема за себе си, нищо, значи трябва да гледам още по-малките момичета, че дори тези на 20 гидини си имат гаджета. :D

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/8/23 22:16

    Тичат си, ако имаше по-готино гадже от мен щеше да ме е яд.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/8/23 22:21

    Тя щом е заета аз пък ще взема Горячкина тогава, поне може да се зарадва и да се усмихне момичето малко. :D Пък и тя победи и е 1-ва.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/8/23 22:44

    Отдавна ви прави впечатление че българските журналисти или работници в медиите, незнам как точно се наричат. Така и не се ограмотяване поне минимум, са се научат правилна да изговарят или изписват, имената на хората в различните държави. Абе дудуци, направете след си поне малко труда да научите че латинските букви не са еднакви с кирилица или единицата. Тууу прости българи.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/8/23 23:29

    Da chakame nasto momiche da premine v otechestvoto s TÜRKİYE.....togava ste dadem primer moje da obgrijena edin shampion...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/8/23 09:30

    Млади и хубави бъдете здрави и се обичайте

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/8/23 11:16

    Гюлюм не се занимавайте с Ганьовци, Баньовци, Матрошки...думан в Щатите да Ви позлатят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/8/23 21:42

      Публикувай бре реджеп 2 колко да ти го пиша Еведици прости

      Изтриване
  9. Анонимен25/8/23 17:32

    И какво от това ,те и турските журналисти не знаят как да произнасят български имена!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/8/23 21:44

      Точно ! Голям праз че не знаели турски те бъкел бг не знаят реджепите искали новина писали както е на английски най вероятно и това излезнало ! Като пуйката ...

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.