24rodopi.com/Криминале

Две са пътнотранспортните произшествия в понеделник в областта, съобщиха от полицията. Няма пострадали.

Около 2 часа на 31 юли по пътя от Кърджали към село Жинзифово 29-годишен водач на „Фолксваген“ блъснал крава. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Около 12 часа вчера по пътя Крумовград-Момчилград, в землището на село Кременец, 55-годишен водач на лек автомобил „Рено“ загубил контрол над управлението, колата се блъснала в метален кол, а след това в дърво. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Екип на РСПБЗН-Момчилград почистил пътното платно в района на катастрофата от разлято гориво.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/23 11:10

    Кога ще почне,акция крави на пътното платно. Докато не се санкционират стопаните няма да се управи проблема. Много е зле положението в с. Студен кладенец полицията от Крумовград не си върши работата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/8/23 13:44

      Никога! Криенето в храстите е по-лесно.

      Изтриване
    2. Анонимен1/8/23 17:10

      Полицията чака до радара да не го откраднат, докато снима. Повече не чакай.

      Изтриване
  2. Анонимен1/8/23 13:22

    Kade sa govedarite ,govedar e bil i Todor Jivkov.Toy pocina i te svarchiha.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/8/23 17:08

      Питай шофьора му. И Киро Простия.

      Изтриване
  3. Анонимен1/8/23 15:43

    Кравата няма вина,задкормилното устройство (магаре)е виновен да кара внимателно,глупак

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/8/23 10:13

    Полицията да не е длъжна да отговаря за кравите,,,има си АПИ и община...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.