24rodopi.com/Политика

Симпатизанти и членове на ДПС от район Мост-Миладиново единодушно номинираха Хасан Азис за кандидат за кмет на Кърджали.

От днес стартират събранията на актива на ДПС-Кърджали с процедура по номинации на кандидати за местните избори, които ще се проведат на 29 октомври.

„В следващия един месец – по традиция, всеки член на ДПС в Кърджали ще може сам да номинира кандидат за кмет по най-демократичните и прозрачни партийни процедури. На събранието в район Мост и Миладиново бяха направени предложения за общински съветници в следния ред: 1. Хасан Азис – водач на листата; 2. Лятиф Расим;

3. Билял Яхяоглу -кмет на с. Мост; 4. Юсеин Ахмед; 5. Ахмед Моллахасан.

Предстоят допълнителни номинации“, съобщи кметът на Кърджали Хасан Азис.

„И тези избори са изключително важни, за да можем адекватно да отговорим на предизвикателствата след години на Ковид и политическо безвластие. Доверието, дадено от хората като номинация за кмет или общински съветник е чест, но тя означава усилена работа след 4 години, в които общините на практика бяха оставени без никаква помощ от държавата“, допълни още Хасан Азис.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.