24rodopi.com/Читател-редакция

При тази маневра по време на обучителен курс или на изпит по кормуване, инструкторът или изпитващият отсича: Слизай от колата веднага, блъсна човек!

Но нарушителят на улица „Републиканска“ в центъра на Кърджали явно не знае какво е да се качиш на тротоар с МПС, да минеш през „островче“ и други забранени места с видима пътна маркировка. 

Това пише до редакцията кърджалиец.

Друг също ни е изпратил писмо, което гласи: "Кво да прави, старият "Голф" спра да диша!".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/8/23 12:50

    Глупавите хора си нямат работа, правят се на будни граждани !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/8/23 12:53

    На село няма такива островчета, откъде да знае човека, че в нарушение!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/8/23 13:20

    Защо се заяждате с Голфчето, бе!Тази кола е невероятна!Морално може да е
    остаряла,но физически е по-здрава от много други рекламирани марки.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/8/23 21:19

    Охоо номера завършва на AK, тя е регистрирана 2005 г. Голф II, вечната кола на всички времена, която никога не остарява!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.