24rodopi.com/Читател-редакция

Качамак, качамак, днеска ядох, утре пак… (по Тодор Живков).

Ремонт под капак – вчера правех, днеска пак (за Воден цикъл в Кърджали).

Това пише до 24rodopi.com кърджалиец относно компрометирания участък на булевард „Христо Ботев“ във „Възрожденци“.

Снимката (голямата) е от тази сутрин – 8 август, а видеото - вчерашно.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/8/23 08:54

    Тия са баси некадърниците може ли два дни вода да нямаме. Пълни Б.О.К.Л.У.Ц.И

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/8/23 09:41

    Иди ти да работиш с 5 висшета за минимална във ВиК и цял ден в калта. Ако хората бяха професори нямаше да са там умнико. Изключително обидно заплащане получават тези хора, а ремонт цялостен на тръбопровода помниш ли кога са правили? Никога. Управниците ни са такива. Помисли преди да плюеш.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/8/23 10:18

      И мен това какво ме касае аз искам ремонта да бъде свършен качествено И НАВРЕМЕ като са взели маймуни от баира проблема си е техен да вземат други ниско високо там са за РАБОТА ТОЧНА И НАВРЕМЕ АЗ НА ДЕТЕТО КАКВО ДА КАЖА МАЙМУНАТА НЕ РАЗБИРА ОТ ТРЪБИ И ВРЪЗКИ ЗАТОВА ЩЕ СТОИШ БЕЗ ВОДА НА 40 ГРАДУСА ? ТАПИР !!!?? ПРОБЛЕМА СИ Е ИЗЦЯЛО НА ИЗПЪЛНИТЕЛЯ САМО ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ГО ГЛОБЯВА И СЛЕДИ ЗА КАЧЕСТВО И СРОКОВЕ ЗА ТОВА САМО СОПА ЩЕ ОПРАВИ РАБОТАТА !!! КАТО НЯМА ДЪРЖАВА/ОБЩИНА ИМА САМОУПРАВСТВО !!!

      Изтриване
    2. Анонимен8/8/23 14:02

      Насила ли ги карат да работят ,като не те отърва заплатата напускаш и следващия ,само некадърници назначават в тази община.

      Изтриване
  3. Анонимен8/8/23 09:51

    Ти като си толкова кадърен, ботушите и марш в окопа да се докажеш ,че не си Б.О.К.Л.У.К

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/8/23 11:40

    8/8/23 10:18 Спести си неадекватните мнения ! Копаеш дъното ! Вярвай ми ! А до колкото тези аварий в града , изцепки по пътищата и други подобни проблеми ! Решението е само уреден живот ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ! Трябва да се изчезва от тук !!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/8/23 12:26

    Обидите са излишни. Само, че това в България го няма ба запад.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/8/23 14:42

    Абе аз да попитам когато кубика става от 2 лв на 4 защо нямаме през седмица вода ? За какво ми е това ВИК тогава да ме точи както си требе а услуга йок . . . .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/8/23 09:07

      Ами иди да пиеш от реката тогава и ще разбереш за каквотие!

      Изтриване
    2. Анонимен9/8/23 10:30

      Така ли ами ти що не отидеш на коритото на животните да се наредиш до някое конче или крава а и без това вече качеството е такова за 4лв кафява вода ? Аз да не плащам за заплати само на ВИК да си ги вдигат ? Водата идва на самотек те бизнес план правили и от бизнес плана цената на 4 лв а водата липсва че по добре да не правят нищо и да си е 2 лв не да те храня теб да ти расте г...

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.