24rodopi.com/Политика

Вариантът „Шабан Исмаил – кандидат за кмет на Кърджали от „Продължаваме промяната“ означава в Кърджали да има втори тур на местните избори. Това е анализирано от ръководството на партията, твърди пред 24rodopi.com виден активист на „Промяната“ в Кърджали.

Обсъжда се и възможността за обща кандидатура на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ в Кърджали, която да не отдръпне избиратели от едната или другата политическа сила.

„По-добрата тактика, осигуряваща повече гласове, а и балотаж, е Шабан, който вече е разпознаваемо лице след участието си на парламентарните избори, да бъде издигнат от ПП, а „Демократична България“ да заложи на Радослав Милев, който има гарантиран проценти подкрепа в Кърджали на всички възможни избори“, анализира активистът.

Резултатите от последните парламентарни избори и моментните обществени настроения в региона сочат първо място на ДПС на кметския вот в Кърджали, втори се очертава кандидатът на ГЕРБ.

„Въпросителната е дали ще има балотаж. Общата кандидатура на ПП-ДБ би се преборила за второто място, но едва ли това ще означава втори тур. Да наложиш Шабан за общ кандидат е трудна работа.

Затова следва да се придържаме към логиката на тези избори в Кърджали - двама кандидати гарантират като сбор повече гласове, които ще пратят вота на втори тур, общата кандидатура е риск от загуба на електорална подкрепа и със сигурност облекчава работата на ДПС към поставената цел - победа на първи тур“, смята още активистът.

На снимката: Кирил Петков и Шабан Исмаил

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

28 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/8/23 09:43

    Иска ви се, За жалост няма да бъде.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/8/23 09:45

    поне мечтите са безплатни Кирчо и Кокорчо

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/8/23 10:03

    Добър вариант , нека има кандидати

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/8/23 10:05

    Ха иншала, машала!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/8/23 10:30

    Намирате се в бастиона на ДПС. Къде сте тръгнали момченца?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/8/23 10:35

    До 09:43и0945 неграмотни ясладжии ще ви истинат места май.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/8/23 10:44

    Много хубаво се подигравате платените ясладжии в ДПС, но ще ви видим на 29'ти октомври вечерта. Повече от 30 години съм гласувал за ДПС, но стига вече. Просто стигнахте дъното с вашето безразличие към избирателите и хората от Кърджали. Единственото нещо което ви интересува е власт, чрез която да забогатеете незаслужено. Града тъне в мизерия и навсякъде е пълен хаос. Турците и особено младото поколение е отвратено от вашето безхаберие и алчност за власт. В другите общини в областта не е така и хората там съвсем заслужено ще си спечелят изборите. Кмета е обграден от хора в партията и в администрацията на общината които изобщо не ги интересуват избирателите и техните проблеми. Съветниците ви изобщо ги няма никъде, освен да получават заплати без да ходят на работа и затова на всички избори през последните години гласовете ви се топят с хиляди. Създадохте един олигархичен кръг около кмета Хасан Азис и го боготворите без да сте наясно, че по този начин му вредите. Навремето той работеше за града и жителите на общината защото и Общинското ръководство беше конструирано с можещи хора начело с Председател Сейфи Неджиб. Тези хора бяха истински депесари които носеха идеята в сърцата си. Имаше партиен живот, дисциплина и екипност. Сегашните ръководители на ДПС начело с Председател Лятиф Расим всичките големи бизнесмени и строителни предприемачи. Мислите, че хората не ги виждат тези неща ли!? Жестоко се лъжете и грешите господа. Düzeni iyice bozdunuz ve inşallah Allah size akıl versin ve ıslah etsin, yoksa bu kafalarla hükmünüz uzun sürmez.Uzun lâfın kısası "Bindik bir alâmete, gidiyoruz kıyamete"!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/8/23 12:08

      Kesinlikle doğru

      Изтриване
    2. Анонимен4/8/23 12:53

      Много точен и ясен коментар, евала!

      Изтриване
    3. Анонимен4/8/23 15:11

      Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

      Изтриване
    4. Анонимен4/8/23 15:34

      Поне пишете, че цензурирате. А защо махате коментарите за Кмета.

      Изтриване
  8. Анонимен4/8/23 10:51

    гладна кокошка просо сънува ли сънува. не че дпс не са пробиваеми но не и с такива кандидатури. координаторът на пп за кърджалийски регион -пълен въздух.никой не го познава освен роднините му. ако има такива.много ама много сте далеч от проблемите на града и обществеността.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/8/23 11:15

    Родопи24=цензура.За вожда на Кърджали или добро или нищо.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/8/23 11:39

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/8/23 12:00

    💰💰💰 ТЕ СА В ДПС, А ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА СЕ "НАСРАХА" В ГАЩИТЕ. ПОНЕ ОЩЕ 10-15 ГОДИНИ ДПС ЩЕ СИ ИГРАЕ ИГРАТА ДОКАТО НЕ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/8/23 12:16

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/8/23 14:09

    всичко дето предлагат и подкрепят ппдб е да ви употребят и захвърлят.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/8/23 14:13

    Като политическа линия БРАВО на ПП! Извън ДПС друга българска партия издига смело етнически турчин за кмет на Кърджали, отлично, за Кърджали и България! Демокрацията има огромен шанс. Нито една статукво партия до сега не можа да се освободи от етническата си българска затвореност и етнически егоизъм.ДОВЕРИЕТО към турците се измерваше с предразсъдъци и предубеждения! Жалко! Новия подход работи в полза на единението на Кърджали и България! Пътят на ПП е верният път! Да се учат и другите......, белким им дойде акъла?!!!БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ СА НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ, РАВНОПОСТАВЕНИ, РАВНИ!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/8/23 14:34

    Емблемата на БСП Назми Мюмюн не си позволяваше да бъде кандидат кмет, защото беше реалист

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/8/23 15:37

      А каква е реалността!!!! Тя е: "Тежко и горко на стадо овце, ако и овчарът е овца" !

      Изтриване
  16. Анонимен4/8/23 14:47

    kiro kiro mnogo si prost hasan nema mardane ot kmetstvoto 3 000 000 e tarifata hasan4o otiva sas 6 000 000 i toi e kmeta ot godini raboti taka hasan4o

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен4/8/23 14:50

    Мъкаааа! И двамата от снимката не знаят на кой свят са!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен4/8/23 14:59

    ДПС+БСП-(СДС)+НДСВ=ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен4/8/23 15:10

    Даа, някои хора са тръгнали с колело за луната. Щяха да ви повярват, ако не бяхте коалиционни партньори с ДПС. Приятно колоездене до следващия мандат.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен4/8/23 16:11

    Е, Назми Мюмюн не беше кмет на гр.Кърджали, но за кратко време беше Областен управител.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен4/8/23 21:25

    Тези момиченца имат психически проблеми. Не са в реалността. Г-н АЗИС за сега е най-добрия избор на К-ли. ДРУГОТО Е АЛА БАЛА

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/8/23 21:06

      Лизачите и ясладжиите да мълчат

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.