24rodopi.com/Темата+

Автомобил, в който са били 19-годишният Енис и гаджето му, е потрошил  5 от 6-те сергии под Перперикон, научи 24rodopi.com.

Както първи 24rodopi.com писа, заловен е дрифтаджията от Перперикон, който е белгийски гражданин. С белгийски регистрационен номер е и колата, която след инцидента била транспортирана с автовоз за ремонт в Хасково.

Сигнал за изпочупени дървени маси на паркинга в подножието на античното светилище Перперикон е подаден тази сутрин в 7,40 часа на единния европейски номер 112. Незабавно на място е изпратена дежурна оперативна група от РУ-Кърджали и разследващ полицай за извършване на оглед. Установено е, че са били нанесени поражения на навес и маси, на които търговци предлагат сувенири. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество. Сектор „Криминална полиция“ в РУ-Кърджали издирва извършителя на деянието и автомобил, за който има данни, че е участвал в произшествието. Разследването е под наблюдението на Районна прокуратура-Кърджали.

Енис живее в Белгия, но преди дни е пристигнал в Кърджалийско. От приятели научил, че едно от най-добрите места за дрифтове е паркингът под Перперикон.

Очаквайте още по темата

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/8/23 09:10

    Мхм, разбирам, значи са правили с*кс върху тях. :D

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/8/23 09:17

    Той си е казал, чакай тука да направя сега един дрифт и гаджето да се влюби в мен, но с нови гуми и не мазани с масло дрифт не става е пич. Тя колата зацепила и се е забила в сергиите сигурно, все още си млад, ще се научиш, но слаба работа щом едната сергия останала здрава и си направил 5/6.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/8/23 09:18

    Пълен вандал, ако ще ходиш да трошиш сергии ходи, гаджето си защо завличаш със себе си.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/8/23 09:22

    Първо трябва да ходите да се научите да правите дрифт сами, преди да вземете гаджетата си с вас, а не, дай сега какво ще износвам гумите и харча бензин два пъти, ще го науча в движение on the fly на белгийски както му викат.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/8/23 09:27

    Тоя ако направи това в Белгия ще го вкарат в затвора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/8/23 09:43

      Те само тука се правят на много големи

      Изтриване
  6. Анонимен3/8/23 10:48

    Решението на прокуратурата трябва да бъде следното/ Енис Белгиеца да построи нови павлиони със санитарни възли и да се предадат на общината БЕЗВЪЗМЕЗНО и тогава да си ходи в Белгия

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/8/23 11:29

    СЕГА ДА ЗАПЛАТИ РЕМОНТА НА СЕРГИИТЕ И ДА ПЛАТИ ОБЕЩЕТЕНИЕ НА ТЪРГОВЦИТЕ, ЗАЩОТО ВСЕ ПАК ХОРАТА ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТОВА, ЗА ДА СЕ ПРЕХРАНВАТ И ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА СЕМЕЙСТВАТА СИ, В БЕЛГИЯ ТАКА ПРОЦЕДИРАТ НОРМАЛНИТЕ СЪДИЛИЩА...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/8/23 12:51

    На,тоя,му трябва здрав Тупаник от баща му,после виж как ще се вразуми

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/8/23 12:59

    Nemoy taka bre.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/8/23 20:29

    Какъв белгиец ,какви пет лева.Селяка и накрая на света да отиде си е селянин по душа..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.