24rodopi.com/Политика

„На този човек виждам път към парламента, ама може и да не стигне. Тунел виждам, мъгла. Трудна работа!“, това казала, гледайки снимка на председателя на Общинския съвет в Кърджали инж. Юсеин Велиайдин Ахмед, ясновидка, която в събота приема клиенти в района на пазара в града край Арда.

Час при нея си запазил от предния ден представител на алианите в Кърджали. По време на сеанса той задавал повече въпроси, свързани с политика, което изненадало гледачката.

Пътят на алианския представител към ясновидката със сигурност е бил провокиран от врящо-кипящото настроение в актива на ДПС покрай номинациите за кметове и общински съветници, но и с вярата, че астралната проекция би му помогнала с ходове напред относно подреждането на постовете след местните избори.

Юсеин Ахмед е на 6-о място в листата на ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район. На изборите през април т. г. Движението спечели 4 мандата в региона, но беше оползотворен и петият, защото водачът Мустафа Карадайъ предпочете да стане депутат от Шумен. Ако някой от 4-мата кърджалийски депутати бъде номиниран за кандидат-кмет на община и спечели вота на 29 октомври, тогава овакантеното място в 49-ото Народно събрание следва да бъде заето от шестия – Юсеин Ахмед.

Двама от народните представители са номинирани за кметове – Елван Гюркаш в Кърджали, а Павлин Кръстев е с ардинска номинация, и не е изключено да има решение на Централния предизборен щаб за депутат - кандидат за кмет на община.

Но дори да получи тази възможност, Юсеин Ахмед може да бъде помолен и мотивиран от централното партийно ръководство да отстъпи на следващия в листата. Опцията „ставам 5-ия кърджалийски депутат“ е приложима за Зюлфие Ибрямова, Сейфи Мехмедали и Илкнур Кязим.

Очаквайте още за работата и прогнозите на ясновидката

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/8/23 15:24

    Да очаква ревизия от НАП-Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/8/23 15:59

    Пишете ясновидката създайте и клиентела щом е толкова добра

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/8/23 16:27

    Ясновидката на фасул ли гледа или на боб .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/8/23 16:44

    Абе има ли още алиани в България, нали на преброяването ги заличиха

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/8/23 17:08

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/8/23 17:22

    От квотата на... може и да влезе в Парламента. За тях ключът е в квотата! Има ги във всяка община на ДПС, а и в Парламента. Важното е деделер да го посочат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/8/23 19:31

      Никой не пита деделер, те хал хабер нямат кво се прави на техен гръб. Сдружение Джем се оплюскаха с парите дарени от чужбина, че сега се съдят и е нелегитимна. Тъй че интересни неща ще се случат при алианите

      Изтриване
  7. Анонимен28/8/23 17:44

    Стига с тия ясновидни новини. Те са пълна глупост.Защо не познават числата на тотото

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/8/23 17:51

    Шшшшт. Сарайите да не чуят.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/8/23 18:00

    С известно любопитство следя развитието на политико-сексуалния живот на нацията и трябва да отбележа, че тея от ПП само с Коцето още не са си лЕгали, както би казал Баце.

    Тея в рамките само на 2 години успяха да опраскат почти целия политически спектър!

    Като почнем от партиите на Настимир и Бачийски, (малки, но закръглени) и минем през партиите на Христо и генерал Наско (малки, но невероятно красиви), за да стигнем чак до ГЕРБ и ДПС (големи, но усмихнато брутални) и да завършим накрая с хомосексуалната връзка с г-жа Корнелия Нинова. Да не говорим, че дори и със Слави беха гаджета известно време!

    Абе, с две думи, смятайте за какви шаврантии говорим! Намигнат ти само, а ти вече от трипер си болен!

    Васил Петев

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/8/23 18:59

    Имаше преди години една гледачка от Кърджали в района на пазара живееше казваше се Шерифе - абла и много познаваше . До колкото зная май почина . Тия младите сега дето се пишат, че познават и чеп за бъчва не стават . То си е дар от бога .

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/8/23 08:11

    "Да се не отнесете към запитвачите на зли духове нито към врачовете; не ги издиряйте та да се осквернявате чрез тях. Аз съм, Господ вашият Бог." или „Наистина шейтаните бягат от къщата, в която се чете сура ел-Бекара.” или „Намазът (молитвата) на този, който отиде при гадател и го попита за нещо, няма да се приема 40 дни или нощи.” (предаден от Муслим) и също: „ Който отиде при гадател и повярва на думите му, се е отрекъл от низпосланото на Мухаммед.” (предаден от Ахмед ибн Ханбел).
    Хора, спрете да се допитвате до гледачки и тем подобни магове, защото нищо добро няма да доведат в живота ви! Търсете Бог!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/8/23 08:26

    Аз гледам на фасул. Ама да не ми дойдете с една шепа, а цял чувал. Защото имам кон и да видите кон боб яде ли. Ако яде, значи работата може и да стане, само трябва да се изчака резултата от биологичния процес около десетина минути. Пръдне ли коня, работата е хазър!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/8/23 08:46

    После проверяваш ли докато е прясно, дали конят ти е мъжки или женски.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/8/23 18:58

    Vjarno e vervajte ni.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.