24rodopi.com/Спорт

"Мисля, че бяхме по-агресивният отбор, по-добрият отбор и тимът, който търсеше повече победата. Може би донякъде в началото се изненадахме от постройката на Крумовград, но бързо се ориентирахме и радващото е, че до 30-ата минута успяхме да нанесем три удара", коментира старши треньорът на „Арда“ Александър Тунчев след победата на „Сините от Кърджали“ в родопското дерби в елита с 3:1 срещу „Крумовград“.

"Поведохме с 3:0, а имахме и още 1-2 ситуации, в които можеше да вкараме и още едно попадение. През второто полувреме малко се дръпнахме назад, отпуснахме нещата, което може би е съвсем нормално, но не останах много доволен от това нещо, особено от гола, който допуснахме по най-елементарния начин. Радващото е, че момчетата успяват вече да вникнат в това, което искам и да останат концентрирани. Това е най-важното - концентрация при изпълнението и завършващия удар", каза още наставникът на „Арда“.

Старши треньорът на „Крумовград“ Неманя Миланович пък изрази разочарованието си от загубата в срещата от 11-ия кръг на Първа лига.

"Мисля, че изобщо ни нямаше на терена през първите 20 минути. Нямахме никакъв интензитет в играта и след като допуснахме три гола, за нас беше много трудно да се върнем в мача. След това започнахме да играем по-добре, двубоят стана по-отворен, имахме някои положения пред противниковата врата, но при този пасив бе почти невъзможно да вземем позитивен резултат", отбеляза Миланович.

"Трябва да анализираме защо стартирахме толкова слабо. Нямахме агресия, нямахме скорост в играта и не следвахме плана, който имахме за мача. Имахме липсващи играчи, но това не беше проблемът. Проблемът ни беше настройката ни за мача и начинът, по който действахме като скорост", каза наставникът на „Крумовград“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.