24rodopi.com/Спорт

„Крумовград“ шокираи още един от топ отборите в efbet лига. „Сините от Крумовград“ и „Левски“ завършиха 2:2 в мач от деветия кръг на елитното ни първенство, игран на терена на спортен комплекс "Никола Щерев - Старика" в Коматево, Пловдив.

ФК Крумовград – Левски 2:2 (1:2)

1:0 Димитър Тонев 21-ва минута, 1:1 Вендерсон Цунами 26, 1:2 Рикардиньо 32, 2:2 Александър Колев 75

Новакът в елита „Крумовград“ поднесе поредна изненада от началото на сезона в Първа лига и след победите над „Лудогорец“ и „ЦСКА 1948“, играчите на Неманя Миланович стигнаха и до равенство 2:2 при домакинството си на Левски в среща от 9-ия кръг на шампионата. „Крумовград“ откри резултата в 21-ата минута чрез Димитър Тонев с помощта и на рикошет, но само в рамките на 11 минути „Левски“ стигна до пълен обра с голове на Цунами и Рикардиньо. Четвърт час пред края на мача обаче Александър Колев възстанови равенството и така донесе точката за своя отбор, с което прекъсна серията от три поредни шампионатни победи на столичния тим.

В следващия десети кръг „Крумовград“ гостува на „Пирин“(Благоевград).


състав на „Крумовград“: Янко Георгиев, Вячеслав Велев (69 - Джуниет Али), Калоян Пехливанов (87 - Раян Сенхаджи), Матей Шимич, Александър Георгиев, Божидар Кацаров, Серкан Юсеин, Даниел Миланович, Диего Рапосо, Димитър Тонев (69 - Патрик Луан), Александър Колев (83 – Жак Пехливанов)

състав на „Левски“: Пламен Андреев, Жереми Петрис, Кристиан Димитров, Хосе Кордоба, Вендерсон Цунами, Асен Митков (80 – Илиян Стефанов), Андриан Краев, Джавад Ел Джемили (80 – Асен Чандъров), Роналдо (86 - Марин Петков), Уелтън, Рикардиньо

След този мач "Левски" е трети във временното класиране с актив от 16 точки, лидерът "Локомотив" е с 25. "Крумовград" са пети с 13 точки.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.