24rodopi.com/Темата+

Ръководството на общините в област Кърджали приветстват инициативата на Областна дирекция на МВР за откриването на ново гише за обслужване на граждани за прием на документи за издаване на свидетелства за правоуправление на МПС в сектор „Пътна полиция“ в града край Арда.

След като завчера пред сградата на КАТ в квартал „Веселчане“ се образува огромна опашка от чакащи за подмяна на шофьорските книжки, в 90 на сто от пристигнали изселници, главен комисар Щерьо Милчев командирова в звеното служители от сектор "Български документи за самоличност". Новото гише заработи на 29 септември.

„Областната дирекция на МВР в Кърджали показа изключително бърз социален рефлекс и реагира адекватно с отварянето на допълнително гише и командироването на още служители в сектор „Пътна полиция“ с цел по-бързото обслужване на десетките граждани, които искат да подменят шофьорските си книжки. Така, както действа и през летните месеци, когато напливът пред Паспортните служби в региона е много голям заради нашите съграждани, живеещи в република Турция“, коментираха за реакцията на регионалната дирекция от общинските ръководства. 

„Пореден добър пример, че когато институциите си взаимодействат адекватно, то това е винаги от полза за гражданите.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/9/23 16:33

    Ашколсун !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/9/23 16:35

    И аз я приветствам, ама едно гише за толкова народ от снимката? И ако на някой кмет книжката му изтича сега и трябва да чака барабар с изселниците, дали ще му е до приветствия на идеята?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/9/23 21:26

    Не може ли да си подават в паспортите служби в ъв всяка община и само Експресни да сиостават

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/9/23 09:09

    Само предизборно ли ще се открие ?
    Ерджан …

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.