24rodopi.com/Темата+

Шабан Исмаил – голямата надежда на „Продължаваме промяната“ за пробив в Кърджали, се оттегля от съветническата листа на „Продължаваме промяната – Демократична България“.

Шабан Исмаил:

С благодарности и уважение към всички хора, които ме подкрепяха, искам да съобщя, че се оттеглям от листите за общински съветници от Коалиция ПП и ДБ за предстоящите местни избори.

Като основни аргументи за това решение стоят наличието на компроментирани, безпринципни личности, които имат за цел да работят основно и само за себе си; утвърждаващи само едно - статуквото на нашия роден град Кърджали.

Като човек, доказал се със своите принципи и непримирим характер, личност, бореща се за справедливост и по-добро бъдеще, заявявам, че не участвам и няма да участвам под каквато и да е форма в избори без кауза и цел, а те са благото и доброто на моите съграждани.

Отказвам да бъда поредния инструмент за привличане на  гласове с цел определени личности да бъдат част от поредния неработещ общински съвет и да затвърдят статуквото в града ни и да бъда част от него.

На прага сме на избори, които с кандидатурите на политическите партии и формации, където липсва симбиозата на различните етноси, а са поставени някои лица само за цвят, за пореден път ни водят към избори на етническа основа, което пък от своя страна е пряко свързано с етническото деление (двустранно) - дали едното поражда другото или обратното - нека всеки сам си даде равносметката.

Вярвам и ще продължа да вярвам, че има как да се живее в нашия град в хармония, толерантност и като европейци, за което ще продължа да се боря заедно с вас.

Моля всички граждани - да избираме внимателно личностите, които ще ни представляват и работят за нас. Да избираме личностите на база техните качества, професионална компетенци, кариера и минало. Да гласуваме за личности будни, готови за борба, да бдят над нашите интереси в настоящия Общински съвет и да имат доблест, съвест и смелост, за да се срещат с нас, гражданите на град Кърджали.

Нека избираме кандидатите си според това какво решение ни дават за множеството насъбрани проблеми на града , а не за тези които само ги констатират, мисля че обществото ни е достатъчно будно и вижда проблемите на Кърджали и искат решение и действие.

Каузата за всички нас е една - нашият град да бъде нашата гордост и наследство за нашите деца.

Пожелавам успех на г-н Радослав Милев като кандидат за кмет на коалицията ПП и ДБ. 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/23 10:17

    С Шабан имаха шанс, Радо за кой пореден път се кандидатира…. Резултата е ясен. Честито на ДПС!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/9/23 10:42

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/9/23 13:54

    Прав е ! Няма личности ,няма специалисти ,няма можещи и доказали се в групата им! Вие ги виждате ,нали?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/9/23 19:45

    С кандидат Шабан Исмаил се отиваше на балотаж, и после без ДПС в Кърджали, сега Променените ще гласуват за БНС и почти БНС съответно на втори и първи в листата. Някой някъде все още си мисли, че турците не знаят кой какъв е и какъв е бил, в ера когато информацията тече със скоростта на светлината.
    Тези от София, които правят етнически чистки да си поемат отговорността

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/9/23 21:06

    Кърджали този път е даден на Герб нали?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.