24rodopi.com/Политика

„Ще насоча всички усилия в посока изграждането на нов обходен път в град Кърджали, това е мащабен проект, изискващ време и сериозен финансов ресурс, но е от съществено значение за община Кърджали и нейните жители. Наясно съм, че 4 години няма да са достатъчни, но смятам да вложа максимални сили в реализацията на този проект“, каза пред граждани адв. Даниела Петрова, кандидат-кметът на „Възраждане“.

Тя е юрист по образование, а по професия е адвокат. Родена е в Кърджали и целият ѝ житейски и професионален път е свързан с града, отбелязват от пресцентъра на партия „Възраждане“.

 „Смея да твърдя, че като местен човек съм наясно с проблемите на общината. Имам повече от 15 години юридически стаж, част от който е преминал в областна администрация Кърджали, а като адвокат работя често с местната администрация и съм запозната с нейната дейност“, коментира адв. Даниела Петрова и допълни: „Поставила съм си ясни приоритети какво мога да свърша за 4 години, освен вече споменатия обходен път приоритет за мен е реконструкцията и рехабилитацията на пътната мрежа както в града, така и в населените места в общината, чистотата, поддържането на спортната инфраструктура и зелените площи“.

Тя обеща да работи в посока по-добрата достъпност, опазване и популяризиране на туристическите обекти в община Кърджали.

„На територията на нашата община е изградена канализационна мрежа само в града, трябва да бъде направена такава и в населените места около него.  Към момента битовите отпадъци се третират в регионален център за управление на отпадъците в Кърджали, ако изградим  компостираща и складираща инсталация, това ще доведе до постепенно редуциране на обема на битовите отпадъци“, коментира още кандидатът за кмет на „Възраждане“.

Според нея  за икономическия просперитет на град Кърджали и населените места в общината от съществено значение е развитието на ясно обособени индустриални зони в покрайнините на града. Необходимо е също така да се изгради пречиствателна станция, обслужваща промишлените зони, която да привлича потенциални инвеститори във високо технологични и устойчиви производства. Трябва усърдно да се работи в посока насърчаване на публични и частни проекти по изграждане на логистични центрове.

„Като кмет ще предложа на Общинския съвет и ще настоявам да приемем наредба за подкрепа на даровитите  деца в Кърджали. Със средства от бюджета да подкрепим таланта, дисциплината и успехите на нашите деца.  Едва ли в няколко минути бих могла да ви разкажа всички дейности и приоритети на една община, не отричам това, което е направено, но мисля, че има още много какво да се прави. Можем да надградим стореното до момента и това ще бъде моят стимул да работим по добри идеи и решения за хората. Целта ми е единно и прозрачно управление в полза на гражданите“, каза в заключение адв. Даниела Петрова.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/23 20:56

    Няма да имаш шанс , миличка ! Просто поредният халостен патрон !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/9/23 21:02

    A motivacionno pismo? A preporaki ot pone poslednite rabotodateli?!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/9/23 21:25

    Браво Даниела Петрова,с теб сме!Градът има нужда от коренна промяна.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/9/23 21:50

    Браво Даниела,
    Чест ще е за нас!
    Уникален шанс за Кърджали!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/9/23 22:05

    Ок! Добър професионалист,добра визия ! Но май, на всички ни Писна от хамелеони в тази политика!От ГЕРБ на работа в областна администрация,днес от Възраждане!И какво виждаме ,двама кандидати,тя и Чанев работили заедно в годините, днес опоненти!?Май морала в тези избори е на последно място

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/9/23 22:39

    Точно пък от Възраждане, нямате никакъв шанс.Тук ще командват ДПС и ГЕРБ.Вие просто ще отцепите 1000 гласа и ГЕРБ 6000.Няма да ви стигнат гласовете дори да отидете на балотаж.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/9/23 23:42

    Най-сетне един честен човек ! Крайно време беше.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/9/23 09:34

    Възраждане означава ли възродителен процес? Ще възродите нови милионерчета, мило мое.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/9/23 09:49

    Защо Възраждане мари Данче? Защо не отиде при Агата в сараите? Ако беше от ДПС, ся щяхме да имаме кметица, работеща за Кърджали. Ти с Възраждане нямаш никакви шансове, защото изборите за кмет се решават по селата мари.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/9/23 17:03

    На някои хора много им знаят устите в тоя град или по точно те не са от града а са от селата така, че вие от селата недейте много да знайте ясно ли е...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен20/9/23 17:05

    Браво Даниела, пожелаваме ти успех и знай че всички сме зад теб.
    И дай Боже ти да си новия кмет на Кърджали и най сетне да стане Кърджали истински град.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.