24rodopi.com/Политика

„Не отричам направеното до момента, но ако бъда избрана за кмет, смятам, че трябва да хвърляме мостове към добрите идеи, независимо откъде идват“, заяви Даниела Петрова, кандидат за кмет на община Кърджали.

Юристката е бивш председател на Районната избирателна комисия, била е и главен секретар на Областна администрация.

Както вече 24rodopi.com писа, от партия „Възраждане“ съобщиха, че Даниела Петрова ще бъде регистрирана от партията като кандидат за общински кмет. Тя ще бъде водач и на съветническата листа, в която ще фигурират 8 души.

„Даниела Петрова е кърджалийка, родена е и израснала тук, създала е семейство в града. Професионалната й кариера също е започнала и продължава да се развива тук“, каза народният представител Георги Георгиев.

Адвокат Даниела Петрова представи пред журналисти основните приоритети в своята програма: изграждане на околовръстен път на Кърджали, реконструкция и рехабилитация на улици и общинска пътна мрежа, поддръжка на спортна инфраструктура и зелените площи, опазване на туристическите обекти, изграждане на канализация в малките населени места, изграждане на инсталация за компостиране на сметището край Вишеград.

„Възраждане“ ще има представители в Общинския съвет, оптимист е Георгиев.

„Възраждане“ расте с дни. Вече имаме подкрепа от близо 20% в страната и сме втора политическа сила. Скоро можем да бъдем и първа“, отбеляза още Георги Георгиев.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/9/23 14:20

    поредната кукувица. който не може да просперира чрез професията си отива на държавната или общинска ХРАНИЛКА. СТИГА ДА СЕ ДОКОПА. МЕРАЦИ, МЕРАЦИ. НО ПОНЕ СЪВЕТНИЧЕСКА ПИЦА ЩЕ ХАПНЕ. КАРИЕРИСТ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/9/23 14:22

    НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА УВАЖАЕМИ ХОРА КОЛКО Е АДВОКАТ СЛЕД КАТО РАЗЧИТА НА ПО СИГУРНОТО И ПО ЛЕСНОТО И ПО ДАЛАВЕРАТА И ПО И ПО...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/9/23 14:59

      друго си е да е мутра или пожарникар

      Изтриване
  3. Анонимен18/9/23 14:24

    ВЪЗРАЖДАНЕ-ПОРЕДНИЯ КЬОР ФИШЕК СЛЕД ДВЕ ТРИ ГОДИНИ НО ТЕ И НА ТОВА РАЗЧИТАТ. СПРАВКА: БАРЕКОВЦИ,ЯНЕВЦИ,СИДЕРОВЦИ,МАРЕШКИ, СИМЕОНОВЦИ И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/9/23 14:29

    До колкото знам всеки от кандидат Кметовете се бори за общинския стол. Никой от тях не се бори за купата на Съветската армия /може да я наречем вече купата на Американската армия/.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/9/23 14:51

    Zashto ne Gospoda ganyovtsi Ot pojarnikari horata stavat (PREMIER) A ot advokat kmet ne mojeli

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/9/23 16:44

    Никога не е късно да стане за резил. Жалко.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/9/23 17:52

    Успех, ще гласувам за нея! Млада, чиста и интелигентна, за разлика от много други.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/9/23 21:12

    Защо влизате в обречена игра, госпожа?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/9/23 21:18

    Даниела е най добрата кадидатура от всички предложения до този момент.
    Много интелигентно и красиво момиче.От стар Кърджалийски род.
    Момиче от сой.Много умно и подготвено.
    Обръщам се към всички Кърджалийци.
    Това е първата кандидатура за кмет на истински гражданин от Кърджали.
    Вярвам че ще направи всичко нашия град да стане по добро място.Тя така е възпитана.
    Успех Даниела!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/9/23 21:53

    Колкото и троловете да се опитват да очернят Даниела Петрова, няма да им се получи! С това само показват колко силен конкурент е тя! Млада, образована, възпитана , интелигентна, уважавана, харизматична! Родена в Кърджали!!! Създала дом и семейство в Кърджали! Милееща за градът ни! Надявам се, че всеки ще преглътне разни партийни пристрастия и ще погледне обективно ! Това е най-добрият кандидат за кмет на Кърджали, който може да си пожелаем! И, моля троловете да престанат с подмолните си номера, защото това е единственият човек, който е далече от схеми и далавера и единственият шанс Кърджали да има по-добро бъдеще! Бъдете разумни , за да не хленчите после!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/9/23 22:42

    Колко партии ще обиколиш още, губиш авторитет

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/9/23 10:37

    Дани ,добре,че се кандидатира ,поне сега ще има за кого да гласувам иначе изобщо нямаше да ида !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/9/23 22:01

    Тя е млада, интелигентна, силно представителна, честна, благородна. Твърде добра за град, пълен освен с възпитани, но и с хора, които не уважават нито себе си, нито децата си, като не пазят мястото, в което те самите живеят - изхвърлят боклуците си навсякъде, п..ят и се..ат навсякъде, трошат и разрушават всичко красиво. И нека хората най-накрая да осъзнаят, че не е достатъчно да има добър кмет, грижата за града е и в ръцете на гражданите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.