24rodopi.com/Криминале

Лек автомобил „Фолксваген“ се преобърна по таван на пътя Черноочене - Кърджали, на около 300 метра от КПП „Чилик“ късно в петък. Няма жертви.

Водачът загубил контрол над колата си на опасния завой до отбивката за Черна скала.

На архивната снимка: Това е един от критичните пътни участъци в област Кърджали, където често стават пътни инциденти

Кадри от катастрофата - вижте тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/9/23 06:00

    Каквито са пътищата в страната, такива са голяма част от моторните превозни средства, такива са и водачите и накрая само констатации за станали пътни транспортни произшествия . Жалка картинка всеки ден .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/9/23 10:58

    Пак голф и пак пътя прашинки имало или някой друг
    е виновен че не му се включила перката за да литне

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/9/23 20:07

    Родопи критичен път нема.има слабо ай-кю.на зад кормилното магаре(неправоспособен водач).не може пред теб да идва завой а ти да натиснеш до ламарина,тая ако гледаше табелите,вдясно сега нямаше да пишем да нея,ама нердеее

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/9/23 20:38

    Кое му е критично на участъка?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.