24rodopi.com/Регион

Общинският съвет в Ардино проведе поредното си редовно заседание. В дневния ред бяха включени 14 докладни записки.

Съветниците приеха решение, с което упълномощават кмета инж. Изет Шабан за издаване на запис на заповед от община Ардино в полза на ДФ „Земеделие“, обезпечаващ авансово плащане за проект „Обновяване на площад за широко обществено ползване в гр. Ардино, община Ардино“, посочиха от пресцентъра на Общинската администрация.

С голямо мнозинство общинските съветници дадоха съгласието си за стартиране на подготовка за учредяване на „Местна инициативна рибарска група /МИРГ/ Източни Родопи: Кърджали – Ардино – Момчилград“.

Общинският съвет прие решение за промяна броя на потребителите от 54 на 100 на социалната услуга „Асистентска програма“, считано от 1 октомври 2023 г.

Съветниците изразиха още съгласие община Кърджали да кандидатства с проектно предложение „Рекултивация на клетка 1 на Регионално депо за неопасни отпадъци за общините Кърджали, Ардино, Джебел, Кирково, Крумовград, Момчилград, Черноочене и Ивайловград“ по Програма „Околна среда“ 2021-2027 г.

Разгледани и приети бяха докладни записки, свързани с разпореждане с имоти – общинска и частна собственост.

Снимка: Общинска администрация Ардино

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/23 13:14

    За 10 години този площад бе обновен 20 пъти

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/9/23 16:41

    Нали трябва да има работа за Левентчо

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.