24rodopi.com/Общество

5 341 потребители са проследили политическите новини на 24rodopi.com от полунощ до 6,50 часа тази заран, сочат данните histats и analytics.google. Алгоритимът на histats прогнозира за деня (18 септември) 90 012 читатели (уникални посетители) на 24rodopi.com (вижте графиката, която е съотносима към 6.50 часа на 18 септември).

Интересът бе голям и в неделя – при обичайните за почивни дни 30 до 40 хиляди уникални посещения, на 17 септември те бяха с пет хиляди „отгоре“ (независимо колко пъти отваряте страницата, броячът ви отчита само веднъж).

„Изпитът“ при Ахмед Доган на кандидатите за кметовете може да „събори“ всяка една топ новина или дописка за тежко криминално престъпление – данните позволяват да се направи този извод. Другият е, че интересът на кърджалийци към местните избори е много по-голям отколкото към парламентарните, където се гласува за списъци.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/9/23 10:45

    как ще спим, чакаме с голямо внимание дали ще се случи промяната в Кърджали

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/9/23 11:05

    Давам 1 м евро, само кметица да е кандидата за Кърджали...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/9/23 11:35

    11.05,значи е опитал, капиталист сериозен, поздравления

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/9/23 11:59

    Глупости на търкалета.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/9/23 13:32

    Казах три дами, ще има номинирани.Не ме служители.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/9/23 13:47

    Една нощ да не спат,после четири години ще спат...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/9/23 15:16

    Браво на г-н Доган! Това заслужават тези дерибеи от Община Кърджали които се самозабравиха като видяха малко власт и пари. Лошото е, че въвлекоха с негативи Кмета Хасан Азис с безхаберието което витае във болните им мозъци. Всичко чакат на готово и от Хасан Азис. Единственото нещо за което мислят е как да се докопат до някоя обществена поръчка. Града тъне в мизерия и хаос. Разбити улици и тротоари, глутници от бездомни кучета, неокосена трева което създава предпоставки за размножаване на всякакъв вид насекоми. Един общински съветник или член на Общинския съвет на ДПС-Кърджали да е депозирал в писмен вид искане за решаване на тези проблеми в Общината!? Естествено, че НЕ! Нали само Хасан Азис е отговорен за всичко според тях и той трябва да им поеме задълженията. Тогава за какво се кандидатирате? Само за заплатки, без да ходите на раб

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/9/23 17:43

    Ако няма промяна и града продължава да затъва благодарение на старите си обременени муцуни, народа ще изригне! Търпението е достигнало ДО РЪБЧЕТО!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/9/23 19:41

    Точно сега е времето някой гадател да си разчуе името !!! Да каже кой е следващият кмет на града !!!
    А след свършен факт да каже еди кой си бил предрекъл !!
    Ерджан …

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.