24rodopi.com/Политика

Какво ще направи „Промяната“ в Кърджали, ако успее да вкара достатъчно съветници в Общинския съвет? Ще инициира отделянето на града от селата, за да не даде възможност на ДПС повече да печели кметския стол в града край Арда или приоритетно ще въведе „хелал храна“ в училищата на общината?

Питането е належащо като логика на предишната активност на сглобения нов екип на „Продължаваме промяната“ в Кърджали, в който попадат радетели на идеята за откъсване на Кърджали от микрорайон Перперек и на искането за изхвърлянето на ястията със свинско месо от менюто на мюсюлманчетата в училище.

В момента ПП-Кърджали е сбор от бивши активисти на партия ДОСТ, сдружение „Алтай“ и някогашни членове на „Има такъв народ“ и други формации, в това число и патриотични организации.

Новият областен секретар на „Продължаваме промяната“ Джевдет Мустафа е бивш председател на „Алтай“ и по негово време проблеми като консумацията на свинско месо в училищните столове, пречките за изучаването на майчин ези и други, стигнаха до всички институции у нас и чуждите посолства. Негови нови партийни събратя са активисти, които са сред инициаторите за отделянето на микрорайон Перперек от Кърджали, за да стане възможна „община град Кърджали“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/9/23 10:02

    Сиреч, манджа с грозде са се събрали. Щото то проблемите на Кърджали са само свинското и гласоподавателите по селата

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/9/23 10:06

    А ти абонирания многознайко какво направи за нас кърджалийци, освен, че ни предаде

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/9/23 10:20

    Искате,ама не знаете как,така че ДПС ще ви командва още много.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/9/23 10:56

    А вие дпсарите щото сте много умни ,ще живеете още много в мизерията,мръсотията,дупките и ще ръкопляскате на тези ,които ви обират

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/9/23 11:07

    В училище няма да ядат свинско месо, но вкъщи ядат и даже сланина мои познати.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/9/23 12:19

    Идеално е. Българи и турци обединени срещу Статуквото. Само ПП успя да обедини хората.
    Какво лошо има мюсюлманите да си имат всички човешки права?!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/9/23 13:01

    Малки близки села (почти квартали) като Айрово, Прилепци, Резбарци, Петлино и много други имат отделно кметове, но Възрожденци, Веселчани, Гледка, Горна Гледка нямат. Все едно са в града, обслужват се от същите градски автобуси. Я пристрой се у лево, като другите.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/9/23 13:33

    Да бяхте дали път на някой ,който никога не е бил обвързан с никой.
    Пак връзкарска работа сефте не е това ни е държавата
    Едва ли няма кандидати.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/9/23 14:04

    10.02 Ало личи, че си разединител като Р.Р,Вел.Енч. и други, ние сме за обединяване на хората без разлика на пол, вяра, етнос, религия... хората селата ги ценим, както и шекер махала, анладънмъ, А ТИ...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/9/23 20:36

    В Промяната българите са истински и турците са истински, т.е. там хората са с истинските си лица и се уважават такива каквито са.
    В другите партии едните се очаква да се правят на други, Девшермета и фалшиви лица.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/9/23 21:24

    Ние сме турци живеем в българия уважавеме България но България какво направи за нас отивал на лекар кат ти видят името че е турско държат се странно защо феанция само французили ли има там има негри живеят с руси жени имат черни деца защо защото нашата държава е скапанаделим се на българи турци помаци никога няма да, се оправим

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/9/23 22:27

    Промяната обединява всички етноси, уникална атмосфера в Партията, всички сме различни но в ПП хората се чувстват единни и щастливи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.