24rodopi.com/Регион

"Гласът на всеки един джебелчанин, гласувайки за тази визия, за това управление ще бъде глас за нас самите! За нашето настояще и естествено за нашето бъдеще!".

Силните думи на Неджми Али при откриването на предизборната кампания на ДПС.

Подплатени с готови проекти, някои от които стартират след по-малко от месец.

В „Бутиковият град“ Джебел ще има закрит плувен басейн с минерална вода, като през ноември вече започва изграждането на водопроводна мрежа за минерална вода и разширяване на съществуващия воден резервоар с предвидени отклонения за свързване в чертите на града.

Общината очаква да получи от държавата имот около извора, където са били разположени старите басейнови съоръжения. Визията за този обект на общината е да бъде изградена инфраструктура, която позволява използването на минералната вода, като бъдат изградени плувен басейн и вани за лечебни цели.

Планиран е и основен ремонт на стадиона. Козирка, ВИП ложа, естествено тревно покритие с поливна система, реновирана лекоатлетическа писта и скейт парк за младежите в района.

Също така предстои и благоустрояване на общинския парк "Горичката".

Нов паркинг за 100 автомобила ще бъде изграден на входа на града. Основен ремонт на 11 улици в града, изграждане на пречиствателна станция за отпадни води, основен ремонт по сградите на две детски градини, саниране на административни сгради по селата, нов медицински център в Джебел, пълно обновление на амфитеатъра в Мишевско…

Това бяха част от акцентите от Визията за развитие за следващите 4 години на Неджми Али.

В рамките на 2 часа той разкри „тайната за успеха“.

"Моделът ,,Джебел“ работи и това го доказахме. Мисията ни вече е да "Развием модела Джебел". Започнахме с ясна програма за развитие, която имаше краткосрочен, средносрочен и дългосрочен аспект. В рамките на изминалия 4 годишен мандат са изпълнени не само краткосрочните цели, но вече сме на етап реализация на целите заложени в средносрочната програма за развитието на община Джебел.

Мога уверено да заявя, че превърнахме общината от периферия в център. Джебел вече се дава за пример. За Джебел се говори с респект! Асфалт до всеки дом, вода във всяка чешма, светлина над всяка улица“, посочи Неджми Али.

Той направи дисекция на целия мандат в един мултимедиен отчет в препълнената зала на обновеното читалище.

„От тук тръгнах преди 4 години. Помните каква бе залата. Мрачна, миришеща на мухъл, неприятна. Какво виждате сега? Нещо красиво, нещо работещо. Това не е просто зала, това е светлина в тунела. Когато си последователен в действията си, резултатът е неизбежен“, заяви Неджми Али.

Началото на отчета започна със „Заварихме хаос“. И продължи с: Бюджетът ни в момента е 18 милиона лева, в сравнение с 7,8 през 2019-та. Нямаме просрочени задължения. Всяко едно министерство вижда професионализма в работата ни и ни има доверие. Над 2600 улични лампи светят с енергоспестяващо осветление, с което съкратихме в пъти разхода за електроенергия“.

Паркове, нова транспортна техника, оборудване за детските градини, ремонт на вътрешно-улична мрежа по селата, ремонтирани тротоарни площи, ремонтирани паркинги в междублоковите пространства, ремонтирани и изградени улици по кварталите, напълно променен център с нова визия, нови паркови зони, стационарна сцена с амфитеатър, решени проблеми с водоснабдяването в населените места…

Отчетът на Неджми Али провокира областния лидер на ДПС Ресми Мурад, който заяви: „В Джебел има само един опонент на кандидата ни за кмет. Това е доказателство за свършеното. Дори останалите партии оценяват какво е направено. Приятно ми е да идвам в Джебел, радвам се, че Джебел се променя и развива с толкова бързи темпове“.

„Развиваме се с ускорени темпове. През новия мандат, това което аз мога да поема като ангажимент е, че аз и моят екип ще  продължим да работим по същият този начин и да не поемаме ангажименти, които не могат да бъдат изпълнени и реализирани.‘‘ заяви г-н Неджми Али.

Той призова за подкрепа и за кметовете на населени места, както и за листата на ДПС за общински съветници с мото на кампанията Развиваме модела „Джебел“!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/10/23 20:59

    И Кърджали искаме кмет като Джебелския.Желаем му успех на на изборите но със сигурност ще бъде избран

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/10/23 13:12

    И най-важното е, че всичко се поддържа - чисто, красиво.
    Дървета -окастрени, варосани, паркове и алеи -зелени и подредени,
    паркоместа - оформени и маркирани. Улиците - ремонтирани като нови,
    с маркировки. Тротоарите - подновени, контейнери и кошчета подновени.
    И безпризорни кучета не видях.
    Какъвто стопанинът - такива и гражданите. Браво Джебел!
    Успех на избопите!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.