24rodopi.com/Общество/Криминале/Темата+

Над един килограм наркотик е открит и иззет в хода на специализирана операция на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР-Кърджали, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.

Както 24rodopi.com първи писа, акцията е проведена вчера.

Полицейски служители са извършили претърсване в две жилища, собственост на 51-годишен кърджалиец. От единия апартамент са били иззети 1040 грама суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана, от втория апартамент –около 2 грама от същия наркотик.

Притежателят на дрогата е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.1 за производство, преработка и държане на високорисково наркотично вещество. Работата по случая продължават сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и разследващ полицай.

Както 24rodopi.com вече писа, задържаният е известен медик.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.