24rodopi.com/Политика

4 парламентарни сили са издигнали в област Кърджали кандидати за кметове, които са работели за тайните служби на комунистическия режим. Това става ясно от решение на Комисията по досиетата, която публикува пълен списък по партии и коалиции на сътрудниците на тоталитарните комунистически служби, издигнати за кметове на местните избори на 29 октомври 2023 г.

От проверените 4 861 кандидати за кметове на общини и населени места общо 116 души са с принадлежност към Държавна сигурност или разузнавателните служби на БНА.

В Кърджалийско кандидатите с ДС-минало са 7. Един от тях е кандидат за кмет на община, но без шансове да спечели. 6-ма са мераклиите за селски първенци, като 4-ма са фаворити.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/10/23 08:09

    Той само ей така си виси
    на Свойто Дърво
    и изглежда твърде смален
    и твърде охладен
    и също
    според прегледа
    на световните вести от последния час
    от обичайните ненадеждни източници....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/10/23 08:10

    Той само ей така си виси
    на Свойто Дърво
    и изглежда твърде смален
    и твърде охладен
    и също
    според прегледа
    на световните вести от последния час
    от обичайните ненадеждни източници....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/10/23 08:39

    Родопи, справедливо е да напишете имената на тези доносници. Дори да не е днес заради изборната забрана, а в понеделник.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/10/23 08:43

    ДПС докога с агенти

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/10/23 09:43

      Питай половинката си ! Тя ги вербува.

      Изтриване
  5. Анонимен29/10/23 09:17

    Агентите са от ДПС, ГЕРБ, ПП-ДБ и "Възраждане"

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/10/23 13:25

    За що да се учудваме, че има такива кадидати за кметове . Да вземем за пример един който е бил Агент на ДС, Възродител по време на Възродителният процес, член на БКП който си пази още партийната книжка. Участвал в групировката СИК, бил е пазвантин на другаря Тодор Живков и на височеството от Мадрид и не стига на това управлява България 12 години. Въпреки всичко още продължава да управлява страната .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/10/23 17:15

    А съветниците кога ще ги публикувате? Действащите също, вероятно са доста

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/10/23 18:05

    Бейсим ариф-гочи

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.