24rodopi.com/Избори`2023

„Имах честта да опозная хора и традиции, предавани през вековете. Те характеризират заедността, толерантността и взаимното разбирателство. Благодаря на жителите и гостите на село Бащино за топлото посрещане, за споделените очаквания от местната власт“, сподели кандидатът за кмет на Кърджали Ерол Мюмюн след гостуването си в село Бащино, където се проведе традиционното есенно мае – част от културния живот на общината.

По-късно в събота той разговаря с кърджалийци в градската градина за бъдещето на града край Арда.

„Разбирането ни за решаването на проблемите с диалог се възприема от нашите съграждани като модел за работа на местната власт. Именно на това ще заложим след 29 октомври, за да намираме адекватни и навременни решения в името на по-доброто бъдеще на Община Кърджали. Всеки гражданин е добре дошъл с проблема си. Наш приоритет ще бъде да намерим най - правилното му решение“, отбеляза Ерол Мюмюн.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/10/23 08:20

    Г-н Мюмюн едно от първите неща и в спешен порядък е проблемът с бездомните кучета добре е да обърните сериозно внимание защото положението вече не се трае станаха прекалено много в градът

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/10/23 09:47

    Проблема е града, млади кандидат кмете. Обърни внимание в какво трагично състояние е, на всякъде е мръсно, буринясало и с разбити улици. Направи детски кътове между блоковите пространства, обърни внимание на осветлението и най-вече на пешеходните пътеки. Също така може и да се обърне внимание на бордюрите и тротоарите. Със една дума драги ми приятелю целият град е в окаяно състояние.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/10/23 12:39

    Проблемите на града са очевадни и кандидат кметът ги вижда. Интересува ме, той като гражданин каква визия има за града, и какво ще изпълни като кмет в детайли и срокове и какъв ще е контролът на изпълнимостта и отговорността за неизпълнение.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/10/23 13:39

    Problema e golqm celia grad e v batak grada i okolo grada nito putishta nito neshto napraveno hubavo za 20 g

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/10/23 14:10

    Кърджали е може би единственият Областен град в България където няма поставена нито една видео камера относно контрола на МПС и ако има поставени такива на възловите места ще се намалят Пътно Транспортните Произшествия .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/10/23 14:17

    За да успее трябва да създаде нов екип в Общинската администрация. Стария екип го видяхме до какво състояние докара града. Единственото нещо което ги интересуваше да си пълнят джобовете чрез проекти. Десетки милиони влязоха в нечии джобове, вместо благоустрояването на града!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/10/23 14:55

    И за данъците на новите автомобили,да ги намали.те са по екологични/,не може аз да плащам.100лв-а другия с пушещ аспух да плаща 20лв

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/10/23 16:40

    Надявам се когато седнете на този стол , най-напред да махнете цялата общинска администрация , която е назначена от шуробаджанащини и т.н.Наясно сме с това , че не може всичко да се направите изведнъж , но поне постепенно се опитайте да подобрите този прекрасен град...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/10/23 17:43

    Господин Бъдещ Кмете,
    Изчисти и окоси грбищния парк. Идва Архангелова задушница , а не може да се отиде до гробовете!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/10/23 19:06

      Защо и вие, близките на погребаните не помогнете и почистите около гробовете им ???

      Изтриване
  10. Анонимен8/10/23 19:22

    До горните коментари и той живее и вижда състоянието на града ни . Въпроса е колко ще му позволят старите кучета в партията му

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/10/23 20:35

    Едно от първите неща наистина еобщинската администрация,която трябва да се подмени с млади и отговорни хора които да работят истински и със сърце. По-голямата част от сегашните служители не знаят за какво са там. И крайно време е да се освободят пенсионерите. За какво и защо ги държат .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/10/23 12:57

      До 20:35.Не само да подмени но и да съкрати,защото във всяка стая са по 2,3 че и повече "специалисти" които ти обработват документите по няколко месеца че и години и чакат да им подхвърлиш нещо за да ти решат въпроса!

      Изтриване
  12. Анонимен9/10/23 10:13

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/10/23 11:00

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/10/23 13:11

    Смяна на по-вечето кадри във общинската администрация. Не ни трябват чорбари, а хора работохолици работещи за нуждите на населението.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.