24rodopi.com/Спорт

Започналият със забележитебни резултати историческото си участие във футболния елит на България, но колебаещ се в последните мачове, „Крумовград“ е с нов треньор от днес. Това е Станислав Генчев, който заема мястото на освободения Неманя Миланович.

Генчев за последно бе треньор на пловдивския „Ботев“.

Припомняме, че „Крумовград“ е сочен за „сателит“ на „канарчетата“. Играчите му живеят и тренират в Пловдив. Отборът играе домакинските си мачове на стадиона в базата на „Ботев“ в квартал „Коматево“.

„Добре дошъл, Станислав Генчев! ПФК Крумовград желае много успехи на новия старши треньор“, отбелязаха от клубното ръководство.

Миланович "завещава" на Генчев отбор, който след 15 мача е на 10-о място с актив от 18 точки.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/10/23 15:26

    Най-после го махнаха, ще си налея чаша питие. Адмирации за ръководството на Крумовград.Успех на Генчев!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/10/23 16:35

    Миланович се справяше добре.
    Защо го сменят.С такива футболисти толкова.Играят и в Пловдив .Почти на чужд терен.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/10/23 17:29

    Какво е виновен предният треньор на отбора след като бати Венци умее да си взема от такива отбори ката "Арда" и "Крумовград" пък и от много други .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/10/23 21:46

    Жалко отива си новия метод на тренировки браво и ок

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/10/23 14:23

    Кога ще обърнат внимание на ДЮШ в Крумовград и там има един за смяна които не знае кой ден са мачове на малките футболисти и само веднъж седмично ги третират

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.