24rodopi.com/Политика

Ерол притежава психологическа, нравствена и емоционална готовност за диалог, твърди Христо Станчев, който е бил учител на Ерол Мюмюн по български език и литература в кърджалийското училище "П. Р. Славейков".

Двамата проведоха емоционална среща, а повод за нея стана книгата "Истината? По една за всеки", чийто автор е бившият учител на кандидата за кмет на Кърджали от ДПС.


По време на срещата двамата се върнаха назад във времето и си припомниха емоционални моменти от отношенията между учител и ученик. Според Христо Станчев още от ранните си години Ерол е показал,
освен стремеж към знания, качества като диалогичност, съпричастност и чувствителност. Бившият учител на кандидата за кмет на Кърджали е категоричен, че той е бил уважаван и от съучениците му, и от учителите.

"Ние живеем в град, който не е милионен. През годините с Ерол сме имали много разговори по проблемите на деня. Неговите разбирания са били винаги актуални. Той има стегнат изказ, но думите му са изпълнени с анализ и успява винаги да направи точната прогноза", твърди Христо Станчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/10/23 12:51

    Добрите учители винаги се помнят и уважават от учениците .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/10/23 13:24

    Да сте живи и здрави двамата

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/10/23 21:27

    Порасналите деца, надеждата на Кърджали...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/10/23 07:15

    Да аплодираш политик ,че е построил път, болница или мост е все едно да ръкопляскаш на банкомат,за това ,че ти е дал от твоите пари !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.