24rodopi.com/Общество

„Каквото и да се случва, вече сме в батака. На последно място сме във всичко. Не гласувам и няма да го правя. Не им слушам и глупостите, обещанията защото виждам ежедневно неизпълнението им. Това е моят глас срещу тях. Така аз заявявам: всички сте виновни затова децата ми да са зад граница, да не ходя по здрави тротоари, да не шофирам по хубави пътища, да нямам осветление и да ме е страх да изляза вечер защото има глутници кучета, виновни сте, че държавата ни е на последно място във всичко, затова, че нямаме елементарно самочувствие когато контактуваме в чужбина, когато посрещаме гости, идващи зад граница, дори когато и съседите ни се подиграват за това на какъв хал сме. Това е моят вот. Знам, че на никого не му пука, когато е във властта. Чувства се над всички нас. Но това е моето решение, моята рецепта да отмъстя поне веднъж на няколко години за всичко, заради което аз не се чувствам достойно в  собствената ми държава. Избирам ракията пред бюлетината, избирам неделния мач пред доволните физиономии в изборния ден. Избирам да съм такъв, но не и като тях. Като тези, които причиниха всичко това, което изброих”.

Потокът от думи, изпълнени с омраза, са на бивш металург. Отправени преди последния парламентарен вот. Но самата дума „избори“ вече му вдъхва същото отвращение. Независимо за какво са…

Целия текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Нашенци още водят дела срещу туроператори

Ковидът „изяде“ и парите за екскурзии

-Води ме,… под свойте бойки знамена!

Държавата работодател, партията – трудова борса

-„Цената“ на убийствата в Родопите е… 1 575 000 лева!

-Едно теле спасява зимата на изселника

- „От милиони“ до… тави и менчета, какво се краде

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/10/23 18:37

    Ракия имало преди и ще има занапред изборите да чакат.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/10/23 08:53

    Дъни ракията и пуфти цветисти, за тоя дето другите ще изберат вместо теб. Манталитет.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/10/23 12:57

    Така е, защото ние нямаме право да избираме,а да гласуваме за предварително избрани индивиди от сарая...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.