24rodopi.com/Избори

Ако в началото на предизборната кампания се чудехте: Кои са тези хора?, то с днешна дата можем спокойно да кажем: Вече ни познавате! Най-младата листа за общински съветници с най- младия кандидат за кмет – Костантина Карабоюкова, и с най-позитивната кампания!

Млади сме... И като всички млади хора можем много. Но не като всички млади хора, защото ние желаем да го постигнем и знаем как. Имаме куража да действаме, да застанем с имената и уменията си, с визия, с програми.

Знаем, че решения на проблемите на младите хора в Кърджали има. Необходими са ангажираност, работа, професионализъм.

Вярваме, че БСП за България има правилната Политика към младите хора в Община Кърджали.

Доказваме, че няма друг ресурс, който притежава такъв потенциал за нарастване, какъвто е човешкият.

Какво му трябва на един млад човек, за да има бъдеще в своя дом? Не е сложно: трябват му работа, жилище и динамика /чрез спорт, туризъм и разнообразни прояви/.

Имаме конкретни идеи как Община Кърджали може да се справи и да задържи младите хора тук, а защо не и да ги върне от странство:

-Програма „Първо работно място“ – млад си, имаш образование, но ти липсва стаж. Община Кърджали ще ти даде място при обслужването на гражданите, в  системата „електронна община“,  ще те включи в европейски проекти и национални програми;

-Програма „С грижа за младите“ – Община Кърджали ще си взаимодейства с бизнеса и ще осигури на най-добрите млади хора възможности за професионална реализация;

-Програма „Дом за младите семейства“ – поносими жилищни кредити и общински жилища с 25% под пазарната цена;

-Програма „Спорт и смислено свободно време“ – активна младежка зона за творчество, изява, споделяне и подкрепа; спортна зала за развитие на спортните заложби на младите хора, за турнири и прояви, за събиране на спортния елит на страната;

-Програма „Учене през целия живот“ – продължаваща квалификация на младите хора с цел по-добра професионална реализация;

-Програма „Приятели на спорта и културата“  - облекчения за фирмите, подпомагащи младежкото включване, развитието на спорта, културните прояви на територията на Кърджали;

-Програма „Нов живот“ – създаване на едно модерно родилно  и неонатологично отделение, в което младите майки на Кърджали ще предпочитат да раждат бъдещето на града ни;

-Програма „Здраво бъдеще“ – адекватно медицинско обслужване във всяко училище и детска градина с профилактика и истинска грижа за здравето на децата;

-Програма „Полезна храна за здрави деца“ – детски кухни в кварталите в помощ на младите майки.

Простичко е, нали? А защо трябва да е сложно?!

Повярвайте, помислено е, реалистично е, постижимо е.

Млади – да, наивни – не, реалисти – да, скептици – не! Това сме ние, мечтатели, построили в съзнанието си един прекрасен Кърджали.

За да го изградим, се нуждаем от Вас!

НИЕ СМЕ НОМЕР 1 !

ПОДКРЕПЕТЕ НИ! НА 29 ОКТОМВРИ С НОМЕР 1! ЗА ДА БЪДЕ И КЪРДЖАЛИ ЗАСЛУЖЕНО НОМЕР 1!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.