Самуил Крумов/24rodopi.com/Лично мнение

„Орки, кръвосмесени гномове, крепостни, роби, декласирани елементи, въглищарски путиноиди, плесенясали блатни диваци“.

С тези думи наричаше в продължение на дни протестиращите миньори един професор, приличащ в главата на разплетена дамаджана. Трябвало този „метеж“ да бъде смазан, както Маргарет Тачър била направила със 180 000 миньори навремето. Дори бил готов няколко лекции да прочете по темата. За да не дигат глави тия орки в следващите 30 години.

Този индивид е отроче на номенклатурната аристокрация. Баща му в „Работническо дело“, той пък изучен в Москва, Лондон и Париж. Работил в Института по история на БКП.

В зората на демокрацията се усеща и бързо си намира нов идеологически господар. Става част от „Отворено общество“ на Сорос.

И така до днес. До пълния завършек на тоталитарния либерал. Който ненавижда народа и всяка негова изява на несъгласие трябва да бъде смазвана. Неведнъж си е позволявал дори в ефир да нарича хората прости, та добре би било, че не ги питали с референдуми, че…

Завършеният, правоверен евроатлантик. По същество тоталитарно изчадие, мразещо до погнуса жалките работещи, прости и некадърни люде.

Вадете си изводите.

Такива изучи онзи строй, в това ги превърна сегашният.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/10/23 17:23

    Това е най-простият българин, който може би се е раждал ! Този може и да е изплют, излюпен или изакан. Но не е за учудване защото е абсолютен Соросоид.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/10/23 17:37

    Да не забравяме,преди да се преобрази на соросоид,беше комуноид...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/10/23 17:55

    Този червяк, галеник на комунистите, ако се бе запазил онзи строй, сега щеше да е абсолютно същия. Щеше обаче да безчинства върху всеки дръзнал да погледне към Запада. Сега просто се е преориентирал. Един ден ще се изучава Дайновистика. Това е да се покаже на младите какво НЕ трябва да представлява един човек

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/10/23 18:00

    КОМЕНТАРИТЕ САМО ПОТВЪРЖДАВАТ ПРАВОТАТА НА дАЙНОВ.БЪЛГАРИНЪТ НЕ ОБИЧА И НЕ УВАЖАВА ПО-УМНИ ОТ НЕГО.ЗАТОВА ДЪРЖАВАТА Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/10/23 19:01

      Тоя ли е умник, бе? Един умен човек няма и на ума му да дойде да обижда хората, които с честен труд и пот си изкарват хляба под земята. На тоя само като му видиш подпухналата физиономия и герданчетата, ти се изясняват много работи.

      Изтриване
  5. Анонимен4/10/23 20:14

    Дайдупев ли......

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/10/23 21:14

    И неговия ред ще дойде!! В геополитически план нещата се променят и такива като него ще се чудят къде да избягат!! Мръсна сороспийска гнида!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/10/23 11:00

      Аутсайдерите и некадърници чакат тези промени от столетия....чакай ...чакай , ще доидат...

      Изтриване
  7. Бавно ,много бавно народа се събужда ,този алкохолик професор комунистическо творение като много други ,в последните 30 години спонсориран от Соросоидите продължава да трови и манипулира българското общество."Интересно ми е да прочета коментар на г-н А .Бозуков упорито рекламиращ простотиите написани от професора .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/10/23 06:27

    Аман бе стига с тези енергитици видяхме кой ги подстрекава,премиера им предложи най хубавото ,още 15 години работа на теца и 36 месеца които се равняват на 160 хиляди лева обезщетение на човек за тия които искат да напуснат работа,да не забравите че Европа иска това и незатварянето на тецовете ще има солени глоби за България заради парниковите газове и стоките произведени в България няма да могат да се изнасят заради високите мита за парниковите газове

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/10/23 13:17

      За да работят тези затънали в милиарди дългове пушилки, държавата им плаща големи субсидии, отделно плаща и квоти за емитиране на въглеродни емисии с прогресивно нарастваща цена. Те са нерантабилни, губещи стотици милиони на година и не могат да се конкурират с евтината възобновяема енергия с почти нулевите цени.

      Изтриване
  9. Анонимен5/10/23 10:44

    Кое не е вярно?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/10/23 12:59

    Правителството големи подаръци обещава за миньорите и енергетиците само, че чувалът е празен . Подаръците отдавна са изпити в кръчмата . Тези които са против стачкуващите в момента да гледат българският филм "Господин за един ден " който е много актуален и в наши дни и да не приказват много .

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/10/23 13:06

    Емблема на новото и старото време, комунист и евроатлантик в цялата му прелест, предизвикваща отврат, потрес... за съжаление в това са се превърнали една част от самоназвалите се демократи и умни хубостници... Но си мисля, че този индивид прави анализ и дисекция на себе си, той сам си е мярка...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/10/23 13:27

    Toz dart alkoholik 💩💩💩💩💩

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен5/10/23 14:37

    Toy e plod na politikata ,kojato dovede darzavata do prosechka tojaga.Sorosoid.Dolu.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен5/10/23 16:40

    Алеко Константинов е казал : Пази Боже сляпо да прогледа . Пази Боже комунист, соросоид да стане .

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/10/23 11:14

    Не че не се "прехласвам" по атрибутите на този номенклатурен професор, хас хамелеон,
    но идеята е правителството да привлече милиарди инвестиции, да не се снишава на псевдо- енергийния въглищарски лобизъм, който вреди на националните интереси, и ни вкарва в преразход, дългове, рецесия и непродаваеми стоки паради високите цени на тока.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.