24rodopi.com/Общество

Жена е съборена на земята и зверски нахапана от две улични кучета. Получава разкъсване на част от тъкан на крака…

Нападението става в края на януари т.г. в квартал „Студен кладнец“ в Кърджали. Жертвата е тръгнала към фризьорския салон на снаха си. На тревната площ до голям хранителен магазин жената е връхлетяна от уличните кучета. Събарят я на земята и започват да я хапят по краката. Потърпевшата се отбранява с дамската си чанта. На помощ идва и снахата, която е станала свидетел на нападението. Двете успяват да изгонят песовете. Жената е откарана в болницата в Кърджали, където констатират липсваща тъкан на лявата подбедрица, следи от зъби по дясната. Раните са обработени, поставена й е противобясна ваксина. Дни по-късно се налага операция под пълна анестезия за щателно почистване на нараняванията и пластична операция на мускула…

Месеци след инцидента жената заведе дело, а съдът разпореди да й се плати обезщетение в размер на 10 000 лева.

На снимката: Глутница във "Възрожденци"

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/11/23 09:57

    Да плаща великия доцент инж.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/11/23 11:10

    Къде са сега "помиярите" защитниците на бездомните хапещи помияри . Дали ще се намери някой от тях да ги обвини за извършеното от тях деяние . Някои от тях някой ден може също да бъде нахапан . В каква държава живеем само .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/11/23 12:44

    Кърджали може да кандидатства за рекордите на Гинес,като града с най-много бездомни кучета на глава от населението в света...със сигурност,ще спечели с лекота..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/11/23 12:55

    Според закона животните, в случая кучетата, не носят отговорност. Не са виновни те, а безотговорните хора, които ги развъждаме и ги изхвърляме, изоставяме по улиците, защото вече не са ни нужни. А колкото до защитниците на кучетата, няма да ги разберете, защото нямате това, което трябва да имате...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/11/23 14:37

      Това ,което трябва да имаме за да сме малоумни идиоти,олигавени и омирисани на куче..м...ви нещастни боклуци..заради вас е такова положението в града.

      Изтриване
  5. Анонимен29/11/23 13:25

    Отправете другия път иск не само срещу Общината, а и лично срещу кмета и началника, отговорен за обществения ред. Да отговарят и те - с личното си имущество. Да има малко движение. Аз ще повдигна иск срещу Родопи24, ако това мое мнение не бива публикувано.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/11/23 14:02

    Всяка вечер в двора на детска градина Баба Тонка играят 15 кучета и никой от управата на градина не ги вижда

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/11/23 14:04

    Кърджали може да кандидатства и за многото вандали които разрушиха града ни

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/11/23 15:15

    Под моят апартамент където живея има куче което постоянно лае, но не пее . А когато го оставят само нямам думи . Не се трае. Собственика ми заяви, че така искал . Защитниците на кучетата това е съвременната криворазбрана цивилизация . Да не говорим когато нападат беззащитни хора или деца . Купувайте си устройства кучегон , носете си ги и ги използвайте когато е необходимо. Поне временно ще се предпазите щото хората са безучастни и няма да ви помогнат .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/11/23 15:20

    Ония с каскета и очилата в зеления бус да действа а не да пиянства по улиците мърша

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/11/23 15:37

    Част от данъците отиват и ще отиват за нахапани от кучета хора, в зависимост от това колко време прокарващите новия модел ще се ослушват.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/11/23 16:28

    Преди много години човекът и кучето са се изправяли заедно срещу дивите зверове и така сме оцеляли като вид Хомо сапиенс.Този съюз не бива да се забравя.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/11/23 17:08

    На същото място зад Кауфланд в парка продължава да има бездомни кучета, които нападат хора. знам за друго дело заведено срещу общината и за други нападнати от тези кучета хора от квартала.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/11/23 21:11

    Автогарата и Студен кладенец са пълни с кучета . Мерки йок.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен30/11/23 11:49

    БРАВО НА ХАСАН АГАТА СЕГА ТОЙ ДА ПЛАЩА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.