24rodopi.com/Политика/Коментари

От Анадола до либералния Брюксел, че и по-нататък, когато ръководител на нещо голямо, крепящо се на огромна хорска маса, подаде оставка, следва тя да бъде последвана и от другите от екипа му. Въпрос на чест, лоялност, (не)свършена работа. Всичко останало е скатавка заради поста.

След Мустафа Карадайъ оставка подаде и зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, а е коректно, разумно, задължително да си тръгнат и други. Дори да пасват на новия модел на управление на ДПС, пак трябва да се подават оставки и да се работи за националната конференция в режим „напускам с надежда за нов шанс“.

*

Днес е сбирката на Централното оперативно бюро, което ще подготви терена за заседанието на Централния съвет на ДПС, което ще се проведе на 17 ноември – петък. Там пък ще се трасира пътят към Националната конференция на партията, която бе анонсирана за февруари – март 2024-та.

ДПС не трябва да губи време и с енергията от местните избори трябва да извърви възможно най-бързо пътя до големия форум и голямата новина за новите силни в партията.

От яваш-яваш ДПС загуби от имиджа си на балансьор в българската политика, огромна маса избиратели. Старото е износено, скърца от години, а аристократичният файтон на ДПС бе в ситуация аха да строши колело и всички да се прехвърлят на селска каручка. Резултатите в последните години го доказаха. Силата на Движението е в малките населени места. Както искате ги наречете - „твърди ядра“, „най-верни депесари“, „люти биткаджии“. Но все пак това са едни обикновени хора с обикновени проблеми, за които „големите депесари“ се превърнаха в необикновени хора.

ДПС стартира обновяване в ритмично темпо. И фокусът към това трябва да е към тези населени места, където ДПС е непробиваемо. Обновяването трябва да реновира и тези забравени райони. И то „изпреварващо“. Старото е износено. Митинги и „Възродителен процес“, скандирания, не помагат. Личи по физиономиите на събиращите се по тях.

Трябва да се слезе от лъскавия файтон. Дори да се зареже в калта, за да се изчисти самата кал.

Колко души от екипа на Карадайъ стават за новата функция!?

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/11/23 09:51

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/11/23 10:06

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/11/23 15:03

    Ако искат да затрият партията да направят шеф нашия асанчо Ако пък искат да минават 500 хиляди да поканят бившите достаджии начело с Бахрито и Местан

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/11/23 16:11

    Това което чуваме е да се подготвят бившите Достаджии и хората на Касим Дал да работят всички Заедно за Едно Ново Начало

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/11/23 16:14

    Ще има още. За две години ще има и на новоизбрани кметове.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/11/23 19:13

    САМО ДПС

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/11/23 20:52

    Къде са тютюнджиите ,нема ги.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.