Михаела Илиева/24rodopi.com/Общество

Общо 1825 лева събраха любителите на мини футбола в региона, които ще отидат в помощ на нуждаещия се от средства за лечение Мурад. В надпреварата с благотворителен характер, целяща да помогне на 7-годишното дете от Червена скала, участие взеха отборите на МФК "Wolves" - Кърджали, ФК "Шаолински Футбол" - Кърджали, ФК "Ардино" - Ардино, ПГЕЕ "Капитан Петко войвода" - Кърджали, ФК "Мастило" - Кърджали, "С ДВА ЛЕВИ" - Крумовград, МФК "Граничар" - Кирково, ФК "Акулите" - Кърджали, МФК "Новобранците" - Момчилград и домакините и организатори от ФК "Арда 1924" - Кърджали.

Шампион в турнира стана МФК "Граничар" - Кирково, който се наложи във финала с 1:0 над ФК "Арда 1924". С тази победа момчетата от Кирково си подсигуриха и квота за националния турнир "Лига България".

Организаторите споделиха, че тяхната главна цел да се помогне на дете в нужда е изпълнена благодарение на всички участници.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/11/23 20:21

    Да е за пример и всички общински Съветници от цялата област Кърджали да си дарят поне 50% от заплатите си

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/11/23 15:05

    Колко бизнесмени има в Кърджали дето Неси знаят парите,Но за съжаление един лев не даряват, Засрамете се бе.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.