24rodopi.com/Кърджали

Много мераклии дълготрайно се целеха в мястото на зам.-кмета Тунджай Шюкрю, но той остава на същата позиция и в мандат „2023-2027“. Новият кмет на Кърджали Ерол Мюмюн му гласува доверие за още 4 години в управленския екип на общината.

Тунджай Шюкрю беше четвъртият заместник на Хасан Азис, поемайки от 23 януари 2017 година ресор „Местни приходи". Преди него в този мандат на Азис бяха назначени инж. Катя Митовска, Веселина Тихомирова и Мюмюн Али. Тихомирова и Шюкрю отново ще бъдат в един екип, като техният първия работен ден ще бъде в четвъртък, когато кметът ще представи 4-мата си заместници пред служителите от Общинска администрация. Припомняме, че другите двама зам.-кметове са Даниел Делчев и Байрям Байрям.

Тунджай Шюкрю е роден на 7 юли 1970 година в Широко поле. Завършил е „Български и английски език“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски", филиал „Любен Каравелов". Магистър по публична администрация в УНСС. Работил е 5 години като началник отдел „Административно и информационно обслужване" в Общинска администрация-Кърджали, занимавал се е с частен бизнес.

Бил е за кратко общински съветник – от ноември 2003 г. до февруари 2004 г.

От февруари 2014 г. до влизането в „Белия кораб“, като зам.-кмет в началото на 2017-а, е бил началник на Общинска служба "Земеделие"-Кърджали.

Тунджай Шюкрю е и магистър по археология, придобил е специализираните знания в Нов български университет.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/11/23 10:20

    Поздравления за новоизбрания кмет за най правилния избор...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/11/23 12:14

    Изключително компетентен, етичен.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/11/23 12:15

    Браво! Най-точния човек!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/11/23 13:57

    Браво изключително етичен,точен и компетентен човек!Пожелавам му здраве и да продължава все така!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/11/23 10:50

    Браво! Успех в работата!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/11/23 16:45

    Комплексар.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.